Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A propos przejścia na mleko 2, jak to się odbywa? Przechodzi się na nie po prostu po ukończeniu przez dziecko 6 m-cy, czy to lekarz decyduje. Samo przejście odbywa się stopniowo, tzn na początki się miesza 1 i 2, czy nie mam racji?
W kwestii Hipp niestety nie pomogę, my też jesteśmy na Enfamil a że mamy w mieście aptekę z dobrą ceną to chyba przy nic zostaniemy.
no własnie, podbijam pytanie

W kwestii Hipp niestety nie pomogę, my też jesteśmy na Enfamil a że mamy w mieście aptekę z dobrą ceną to chyba przy nic zostaniemy.
A jak dobrą ceną? Ja kupuje 400g za 24zł. DZisiaj widziałam Hipp za 37 zł 800 g. Nie ukrywam, że cena Hippa tez mi sie bardzo podoba. Wiec jeżeli to mleko jest także dobre to chcialabym spróbować. Może kupię na próbe 400g i zobacze czy Mai pasuje. Ale to dopiero jak przejdziemy na dwójkę.
moj Igor jak mielismy mieszane karmienie czyli i cyc i mm to mm wypijam mi tak 120.........odkad w ciagu dnia praktycznie nie karmie-moja wlasna decyzja bo nigdy nie wiedzialm ile mu mm zrobic i czy juz pojadl a robil cyrki przy cycu pociumkal wypluwal za chwile znow chcial........-A odnosnie jedzenia moja dostala jak zwykle 150ml, po czym wyje nam w lozeczku nie wiedzielismy o co chodzi przeciez byla mega spiaca, a koncu cos mnie tknelo dorobilam 90ml zjadla i zasnela!!! a godzine wczesniej zjadla 60ml... masakra.