hej dziewczyny co do smaczków mój Roch to nie chce jeść wcale obiadków które mu gotuję ja lub mąż lub babcie a słoiczki wsysa w całości:/ Teraz przyzwyczaił się do tych obiadków z większymi kawałeczkami bo wcześniej jak poczuł jakieś większe kawałki to odruch wymiotny i dawałam mu te o gładkiej konsystencji ale już się przyzwyczaja.. co do chrupek kukurydzianych zjada z prędkością błyskawicy i to wyrywa sobie ząbkami kawałki później je gryzie i połyka tak samo z biszkopcikami robi albo bułeczką.
co do mleka podaję mu Bebiko 2 z kleikem ryżowym więc buszi mi się w nocy o 11-12 a potem śpi do 5-6 i prosi o nastepną a w dzień to co mu tylko dam to zje, owoce uwielbia,kaszkę tylko bananową no i ewentualnie truskawkową, soczki każde jakie tylko dam to wypije.
co do mleka podaję mu Bebiko 2 z kleikem ryżowym więc buszi mi się w nocy o 11-12 a potem śpi do 5-6 i prosi o nastepną a w dzień to co mu tylko dam to zje, owoce uwielbia,kaszkę tylko bananową no i ewentualnie truskawkową, soczki każde jakie tylko dam to wypije.