reklama

Spacerówka

NaNa8

Fanka BB :)
Jaką spacerówkę polecacie ?
Chodzi mi o te mniejsze ,nie te z wózków 2 i 3 w jednym .
Ja Chciałabym by podnóżek był ruchomy i trzymał nóżki, by miał długą budke(rozpinana) i możliwość leżenia na płasko oraz by składał się nie w parasolkę :) wiadomo żeby dobrze się prowadził :P
Dziś w smyku polecono nam SMIKI THUNDER

reklama
Ja Chciałabym by podnóżek był ruchomy i trzymał nóżki, by miał długą budke(rozpinana) i możliwość leżenia na płasko oraz by składał się nie w parasolkę :) wiadomo żeby dobrze się prowadził :p
Podpinam się pod twój wątek. No też właśnie szukam dla dwulatka

Ja Chciałabym by podnóżek był ruchomy i trzymał nóżki, by miał długą budke(rozpinana) i możliwość leżenia na płasko oraz by składał się nie w parasolkę :) wiadomo żeby dobrze się prowadził :p
Ja od siebie polecam szczerze polski Prampol Gazelle , ma to co wymieniłaś i dobre pompowane koła ,amortyzowana.Budka jest rozpinana i siega do samego uchwytu. Kupiłam używke ale jestem mega zadowolona.

reklama
reklama
Polecam baby jogger citi mini.. Rozklada sie na lezaco, cale siedzisko ma dlugosc ponad 110 cm, skretny, lekki, maksymalny ciezar dziecka 30 kg a sam wozek wazy niecale 10kg. Sklada sie jedna reka w 2 sekundy. Jezdze jakis czas i jestem mega zadowolona, syn ma prawie 2,5 roku i jeszcze pelno miejsca w srodku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry