Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj silaczkiTo ja zawsze jak widziałam mamę z wózkiem to oferowałam pomoc. Taka uprzejmiasta jestem. Niestety zdarza się,że mama się szamoce,a panowie patrzą![]()
..ja autobusami rzadko jezdze ale jesli nie mogalm wejsc po jakich kolwoiek schodach bez pardonu prosilam idacego pana czy mi pomoze. I jakos nie bylo problemu...podbnie bylo jak auto mi sie rokzraczylo na srodku drogi...

i tak myśle ze chyba go od niej odkupimy ale damy 100zl bo 60 wydaje mi się za malo
no to Monia będziesz miała wymarzony wózek, bo chyba o takim myslałaś żeby kupic Matiemu ( tak jakoś mi świtamoja bratowa jakoś 3 miesiące temu kupila dla córci taki wózek
Baby boo Spider Solo wyprzedaż tylko 100szt (567780384) - Aukcje internetowe Allegro
i dziś coś zadalyśmy się o wózkach i ona stwierdzila że jak chce to mi go odsprzeda bo Olivia juz niechce jeździć w wózku woli chodzić na nóżkach. I stwierdzila że moze go sprzdać za 60zli tak myśle ze chyba go od niej odkupimy ale damy 100zl bo 60 wydaje mi się za malo
![]()
) 

Ja bym dała 60 zł (tak jak chce
) i dorzuciła kawkę i czekoladki
to specjalnie by za dużo nie kupowaćAgulka dobrze ci świtaten wózek też byl na mojej liście a napoczątku jak go zobaczylam to strasznie bylam na niego napalona
wózek ma 1 wielki minus-maly kosz na zakupy:-(

;-)
my się śmiejemy że w tym koszu ledwo gazeta się zmieścito specjalnie by za dużo nie kupować;-)
![]()

Ja do kosza na zakupy we wózku wkładam torebke : )

i czasami parasolke