Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doti, super zakup.Udało mi się kupić na allegro fotelik rowerowy, fuksem - w dobrej cenie świetny model.:-) Widziałam go w sklepie w BB za jakieś 400 zl
![]()
:-) I strasznie się cieszę, już się nie mogę doczekać kiedy go dostanę i pojedziemy w trasę
![]()
FOTELIK ROWEROWY ABSOLUTNIE PEWNE ZAKUPY (605553101) - Aukcje internetowe Allegro

Doti, super zakup.
My z M ostatnim razem jak rozmawialiśmy o kupnie podobnego fotelika godzinę po rozmowie dostaliśmy telefon, że garaż nam sie pali- a w garażu trzy rowery z czego jeden prawie nowy i nieużywany- kupiony w sierpniu a w grudniu był pożar![]()

o kur... by zapiał:-(Agulka , ja wówczas myślałam, że oszaleję i do tej pory pluje sobie w twarz bo tydzień przed pożarem prosiłam M żeby przeniósł rowery właśnie do garażu (wcześniej stały w takiej małej komóreczce słabo zabezpieczonej przed złodziejami). Na dwa rowery ciężko zapracowałam własnymi rękami a trzeci był prezentem. Wścieka miałam nieziemskiegoo kur... by zapiał:-(

Doti, super zakup.
My z M ostatnim razem jak rozmawialiśmy o kupnie podobnego fotelika godzinę po rozmowie dostaliśmy telefon, że garaż nam sie pali- a w garażu trzy rowery z czego jeden prawie nowy i nieużywany- kupiony w sierpniu a w grudniu był pożar![]()

zostały tylko ściany murowane, a nowe wrota, zestaw ogrodowy ( ogromny stół+4 krzesła), trzy rowery, dwie lodówki , ława pokojowa, 3 krzesła z pokoju jadalnego, książki z dzieciństwa i pamiątkowe zeszyty z podstawówki ( to były rzeczy, których mi najbardziej żal) poszły z dymemno ale co, spalil sie doszczetnie iz calym dobytkiem?![]()

ironia dla mnie było, że dywan który powinien już dawno szlag trafić( a moja mama go chomikowała nie wiadomo po co) został tylko muśnięty ogniem
bo był tak wciśnięty.:-zostały tylko ściany murowane, a nowe wrota, zestaw ogrodowy ( ogromny stół+4 krzesła), trzy rowery, dwie lodówki , ława pokojowa, 3 krzesła z pokoju jadalnego, książki z dzieciństwa i pamiątkowe zeszyty z podstawówki ( to były rzeczy, których mi najbardziej żal) poszły z dymemironia dla mnie było, że dywan który powinien już dawno szlag trafić( a moja mama go chomikowała nie wiadomo po co) został tylko muśnięty ogniem
bo był tak wciśnięty.
no ale co, spalil sie doszczetnie iz calym dobytkiem?
doti, gratuluje nie znam sie na firmach tych fotelikow, ale wyglada na porzadny i skoro w sklepie taka wysoka cena. tylko ty licytowalas? to faktycznie mialas szczescie:-)

a to ktos podpalil? przeciez w garazu nie mogl byc samozaplon![]()