Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My tez juz jezdzimy w foteliku od 9-18 kg Zuzia wazy ok 8 (moze troche wiecej) ale jest bardzo dluga i w starym foteliku wystawaly jej juz nozki.Dokupilismy taka wkladke redukcyjna i mam nadzieje ze nic jej nie bedzie.
Obiecana fota. Matys śpi w łóżeczku,bo jest brzydko to mam chwilę dla siebie,tzn. kawka+ciacha+BB
W zasadzie to jeszcze głęboki wózek. Do środka wkłada się jeszcze taką gondolę z pokrowcem na zamek,ale już jej nie używamy. Jeszcze trochę i odepnę tą osłonkę na nóżki. Dopniemy taki pałąk jak w spacerówkach i osobno jest jeszcze osłonka na nóżki do spacerówki. Oparcie jest na 3 poziomy,a w środku są szelki.
a ja jeszcze Olafa mecze z malym fotelikiem... bo nie mamy jeszcze wiekszego w Pl.
ale.. powaznie zastanawiam sie nad zakupem dobrej spacerowki, bo mnie obecna (wozek 2 w 1 ) do szalu doprowadza. Zle sie prowadzi bardzo... Macie jakies namiary? :>
:-):-):-) Tygrysku mam identyczną :-) kolor czerwony. Zapłacilismy dokładnie 290zł. Jest jak dla mnie idealna!!!! Niesamowicie zwrotna, lekka i najważniejsze Kubalce pasuje :-) wygodne siedzisko miekkie oparcie. Wg mnie SUPER!!!!!