reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
My tez juz jezdzimy w foteliku od 9-18 kg Zuzia wazy ok 8 (moze troche wiecej) ale jest bardzo dluga i w starym foteliku wystawaly jej juz nozki.Dokupilismy taka wkladke redukcyjna i mam nadzieje ze nic jej nie bedzie.
Po fotelik jedziemy do Reala ostatnio widzielismy tam bardzo fajny i tani bo kosztował 240zł
Dziś kupiluśmy mu spacerówke z firmy BabyDesign kosztowała 300zł
cieszę się bo nie droga a bardzo fajna i pasuje Kubie jakby robiona pod niego.
Dziś kupiluśmy mu spacerówke z firmy BabyDesign kosztowała 300zł
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
My za swój daliśmy 280zł,ale jest do 25kg to chyba bardziej się opłaca
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Obiecana fota. Matys śpi w łóżeczku,bo jest brzydko to mam chwilę dla siebie,tzn. kawka+ciacha+BB
W zasadzie to jeszcze głęboki wózek. Do środka wkłada się jeszcze taką gondolę z pokrowcem na zamek,ale już jej nie używamy. Jeszcze trochę i odepnę tą osłonkę na nóżki. Dopniemy taki pałąk jak w spacerówkach i osobno jest jeszcze osłonka na nóżki do spacerówki. Oparcie jest na 3 poziomy,a w środku są szelki.

W zasadzie to jeszcze głęboki wózek. Do środka wkłada się jeszcze taką gondolę z pokrowcem na zamek,ale już jej nie używamy. Jeszcze trochę i odepnę tą osłonkę na nóżki. Dopniemy taki pałąk jak w spacerówkach i osobno jest jeszcze osłonka na nóżki do spacerówki. Oparcie jest na 3 poziomy,a w środku są szelki.
H
Harsharani
Gość
a ja jeszcze Olafa mecze z malym fotelikiem... bo nie mamy jeszcze wiekszego w Pl.
ale.. powaznie zastanawiam sie nad zakupem dobrej spacerowki, bo mnie obecna (wozek 2 w 1 ) do szalu doprowadza. Zle sie prowadzi bardzo... Macie jakies namiary? :>
ale.. powaznie zastanawiam sie nad zakupem dobrej spacerowki, bo mnie obecna (wozek 2 w 1 ) do szalu doprowadza. Zle sie prowadzi bardzo... Macie jakies namiary? :>
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
WÓZEK PARASOLKA TRAVEL BABY DESIGN KURIER 0 zł ! (345845058) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
a ja chcę kupić taką, może któraś z was ma bądż widziała ją w realu to byłabym wdzięczna
myslałam jeszcze o frog w kolorze zielonym cośt akiego jak na tej aukcji ale ta pierwsza jest tańsza bo nowy frog kosztuje coś koło 400 zika Deltim Frog, stan idealny !!! (342387285) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
a ja chcę kupić taką, może któraś z was ma bądż widziała ją w realu to byłabym wdzięczna
myslałam jeszcze o frog w kolorze zielonym cośt akiego jak na tej aukcji ale ta pierwsza jest tańsza bo nowy frog kosztuje coś koło 400 zika Deltim Frog, stan idealny !!! (342387285) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
:-):-):-) Tygrysku mam identyczną :-) kolor czerwony. Zapłacilismy dokładnie 290zł. Jest jak dla mnie idealna!!!! Niesamowicie zwrotna, lekka i najważniejsze Kubalce pasuje :-) wygodne siedzisko miekkie oparcie. Wg mnie SUPER!!!!!
reklama
tygrysek3108
Też brałam tą spacerówkę pod uwagę ale w ostateczności kupiłam tą. i jestem z niej bardzo zadowolona MICHELLE PETIT 7,5kg.OKRYCIE+FOLIA+WYSYŁ + GRATIS (341981277) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Też brałam tą spacerówkę pod uwagę ale w ostateczności kupiłam tą. i jestem z niej bardzo zadowolona MICHELLE PETIT 7,5kg.OKRYCIE+FOLIA+WYSYŁ + GRATIS (341981277) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Podziel się: