pie-czarka
Zaciekawiona BB
zoe, wiesz co - Gerber uruchomił na swojej stronie takie cos jak Centrum Informacji dla Rodziców - tam można się poradzic specjalistów, zapytać o dietę i odżywianie malucha.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Zresztą, powoli nastawiam ją na to, że niedługo będzie jadła to co my ;-).Na razie wszystko jej smakuje, zwłaszcza suchy chleb.
Plus dobra, niezbyt głęboka łyżeczka na początek. Nauka jedzenia łyżeczką to też wyzwanie dla malucha...

, dlatego podaje sloiczki co z reszta podobno dobre bo warzywka sa ze specjalnych hodowli, narazie jedlismy zupki gerbera i bobovity i smakowaly, niebawem mam zamiar dawac dania z mięskiem zobaczymy jak zasmakuje, a co do owocow, tez glownie sloiczki ale tez i starte jabluszko i mam zamiar sprobowac z bananem , mam plan zeby do roku podawac glownie sloiczki a pozniej przejsc na normalne jedzonko zobaczymy co mi z tego wyjdzie 
zoe mój Wojtek tez był tylko na piersi do poczatku piatego miesiaca potem po uzgodnieniu z pediatra zaczelam podawac zupki ...........