Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paula nie chce jesc obiadkow- zup nigdy nie jadla a teraz i drugiego dania odmawia:-( Wszystko, co ma w sobie mieso jest fuujj. Za to na okraglo moglaby jesc suchy chleb, makaron i kluski slaskie (oczywiscie bez zadnego sosu:-()- kjuchy jej wchodza i potrafi ich zjesc naprawde duzo. Poza tym owocki tylko ze sloiczka (czasem ugryzie kawalek surowego jablka, ale zadnych czeresni, moreli i brzoskwin nie chce jesc- krzywi sie i pluje a takie dojrzale owoce to przeciez sam miod) I nadal jest fanka kaszek na Nutri. Patrzac na jej menu az dziw, skad ona ma tyle energii na brykanie
U nas nie ma takiego problemu -- no chyba że Amelka jest chora...czasami zje więcej czasami mniej ale raczej nie mamy problemu z apetytem...U nas na topie jest MISIO (czyt.mięsko
) ale wczoraj mnie zaskoczyła bo zjadła trochę makaronu ze spagetti 
Dziecku potrzebne jest mieso, warzywa a z tych ostatnich tylko ziemniaki przechodza. Reszte 'znielubila'
a ostatnio też przestały mu wchodzić jajka i to niezależnie od postaci - Mati jak widzi jedzonko to mówi bleeee, ale za to pić może litrami ale to za to ja mu ograniczam bo w ten sposób szybko napełniłby brzusia i już bym mu nic nie wcisneła 
),niby dobrze wygladaale uboga ta dieta.Mleko lubi i pije ale tylko rano wieczorem i w nocy.w dzien mowy nie ma.Mam nadzieje,ze z tym niejedzeniem wszystkiego to tylko chwilowe(moze poznaja smaki?),bo nie wyobrazam sobie tkiego wybrzydzania na stałe
Iwonko ja mojego Kubusia tez karmiejedynie jakies kanapeczki albo parowki je sam a obiadki to juz mamusia daje
:-)bo ten obiad to bylby wszedzie tylko nie w buzi
![]()

Kajenko niestety sposobu nie podali, pewnie starszemu dziecku łatwiej jest cos wytłumaczyć, że jak spróbuje np. groszek, to po obiedzie dostanie ulubione ciastko... Albo zwyczajnie kładzie się codziennie ten groszek na talerz. Ja jak dowałam Kubie truskawki, to prostu przekonywałam go żeby chociaz spróbował i po kilku takich próbach chyba mu się ich smak spodobał. Wierzę, że jest Ci ciężko.A powiedzieli, jak zmusic dziecko do zjedzenia tego pierwszego kawaleczka![]()
Niestety Paula wielu rzeczy nawet nie chce sprobowac![]()