reklama
Zuzia24
Fanka BB :)
jestem pod wrazeniem 
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
no własnie... zawsze ją kąpaliśmy o 19:30-20:00, potem jedzenie i o 21 Agata spała do rana, ale ostatnio ona az prosiła się o spanie, tarła oczka, popłakiwała, niepotrzebnie ja tak wcześnie chyba kapaliśmy
dzisiaj powróciliśmy do starych zwyczajów, ciekawe jak będzie w nocy, powiem szczerze, że padam na pyszczek
dzisiaj powróciliśmy do starych zwyczajów, ciekawe jak będzie w nocy, powiem szczerze, że padam na pyszczek
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
no dziewczyny, Agacior przespał całą noc - mała obudziła się o 4:40, ekstra:-)
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
osinka co ty tak wczesnie przy kompie robisz .................ranny ptaszek z Ciebie;-) ;-) ....ja dopiero sie wybieram pod prysznic i ide spac;-) ;-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
tereskaa, u nas 5:30, do pracy się szykuję:-)
wstaję o 5, bo muszę się wykąpać, nakarmić Agatkę, poogarniać, robić śniadanie itp
wstaję o 5, bo muszę się wykąpać, nakarmić Agatkę, poogarniać, robić śniadanie itp
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
wiem wiem......no i oczywiscie BB odwiedzic....obrotna babka z Ciebie;-) ;-)....Osinka miłego dnia.......jak Ty wrocisz z pracy to ja dopiero bede wstawac

reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
a ja lubie sobie tak czytac i odpisywac jak juz wszystkie spicie ..........i zadna nic nie dopisuje....................szybciej wtedy moge nadrobic zaleglosci z calego dnia
;-)
;-)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 5 tys
- Wyświetleń
- 175 tys
Podziel się: