reklama

spotkanie czerwcówek 2012

no, w sumie impreza wózkowa też może być, moze nawet i lepiej? Bo później tylo przełożyć dzieciaki do łóżeki lulu. :) przekładanie mamy wyćwiczone przy cotygodniowych przeprowadzkach ;-)

reklama
Rozmawiałam z K. odnośnie jedzenia. Chyba sobie w sobotę wykupimy obiad, ale poza tym ogarniemy sobie papucianko we własnym zakresie - bochenek chleba, słoik pasztetu i heyah ;-)
A jak tam z czajnikiem? Jest chyba w wyposażeniu? Bo kubki sobie weźmiemy swoje.

a da się wykupić obiad?? Myślałam, ze obiad= grill:) Zołza my też weżmiemy jakieś jedzonko i będziemy sami śniadaniować a jakby co zapraszamy- Wy nam odpalicie trochę pasztetu, my Was sera:-D Po studencku:)))

:-) Ha ha ha - Kati, no i tak będzie najlepiej :-)
Aestima, o ile tylko zgramy się z porą śniadania ;-) Dzięki za zaproszenie :-D
Zastanawiamy się, jak ten grill wypadnie - na obiad, czy kolację ;-) No a ktoś pytał w ogóle o tego grilla? Czy mają sprzęcior?

Aestima, zołza mogę się dołączyć z pasztetem? :zawstydzona/y:

Odwołałam na razie dwa mniejsze pokoje, pani się bardzo ucieszyła bo ponoć wczoraj dzwonili do niej jacyś ludzie w sprawie rezerwacji. Prosiła, żeby po świętach potwierdzić ostateczną ilość pokoi. Wtedy dopytam o wszystkie gadżety grillowe. Jak macie jakieś pytania to błagam, napiszcie to w jednym miejscu bo ja ostatnio nie ogarniam wszystkiego. Czy mogłaby jedna zająć się spisem pytań? Zołza, może ty?

No to ja hasłowo:
1. grill - miejsce, utensylia, węgiel
2. sklep - odległość, zaopatrzenie
3. odległości pokoi od siebie i do miejsca gdzie się będziemy gromadzić - kwetsia elektronicznych niań
4. sprzętu kuchenne - czajnik, mikrofala, sztućce, lodówka, czy i czy w każdym pokoju ?
5. potencjalna opiekunka
6. gdzie siedzimy w razie niepogody i analogicznie jak w pkt. 3
Ja na razie tyle.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry