reklama
no prosze...nie ma mnie chwile , a tu takie plany...bardzo bym sie chciala z wami wszystkimi zobaczyc ...jezeli planujecie na lipiec 2008 to niestety nie damy rady , goran nie dostanie urlopu w lipcu ...dopiero w sierpniu...a z 2 maluchow leciec sama lub jechac samochodem to sie nie pisze, nie dam rady ...poprostu nie poradze sobie z 2 letnim dzieckiem i 3 miesiecznym maluszkiem sama w drodze...do tego potzebna mi pomoc niestety
Szczyrk bosko przylecielibysmy do Krakowa wiec dla nas to akurat nie bylby problem
wiec jezeli termin bylby w siepniu 2008 to tez sie wybieram do was...
Szczyrk bosko przylecielibysmy do Krakowa wiec dla nas to akurat nie bylby problem
wiec jezeli termin bylby w siepniu 2008 to tez sie wybieram do was...
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
ja tez sie pisze na spotkanie, tylko lipiec albo sierpien i musze wiedziec wczesniej jesli chodzi o termin zeby maz mogl sobie zaklepac mozliwosc wypadu
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
u nas sierpien nie ma szans
:-(

asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Redaktorka a moze jednak.
ja jak pisalam albo lipiec albo sierpiej tylko chce wczesniej wiedziec, bo jak zostane na studiach to wtedy bede miala wolne wiem ze wrzesien tez wolny ale nie wiem jak z egzaminami bedzie wiec wole lipiec lub siepien
ja jak pisalam albo lipiec albo sierpiej tylko chce wczesniej wiedziec, bo jak zostane na studiach to wtedy bede miala wolne wiem ze wrzesien tez wolny ale nie wiem jak z egzaminami bedzie wiec wole lipiec lub siepien
reklama