reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPOTKANIE Sierpniowek 2006 :-)

reklama
no chyba o mnie nie zapomniałyście:-)
do Szczyrku mam godzinkę drogi:tak: więc dla mnie każdy termin dobry;-)

no prosze...nie ma mnie chwile , a tu takie plany...bardzo bym sie chciala z wami wszystkimi zobaczyc ...jezeli planujecie na lipiec 2008 to niestety nie damy rady , goran nie dostanie urlopu w lipcu ...dopiero w sierpniu...a z 2 maluchow leciec sama lub jechac samochodem to sie nie pisze, nie dam rady ...poprostu nie poradze sobie z 2 letnim dzieckiem i 3 miesiecznym maluszkiem sama w drodze...do tego potzebna mi pomoc niestety

Szczyrk bosko przylecielibysmy do Krakowa wiec dla nas to akurat nie bylby problem

wiec jezeli termin bylby w siepniu 2008 to tez sie wybieram do was...

ja tez sie pisze na spotkanie, tylko lipiec albo sierpien i musze wiedziec wczesniej jesli chodzi o termin zeby maz mogl sobie zaklepac mozliwosc wypadu

ja mam propozycje aby termin dostosowac do ciezaróweczek i tych co baaardzo daleko, myśle że od lipca do sierpnia nie daleko więc może jednak sierpień:-)

Redaktorka a moze jednak.

ja jak pisalam albo lipiec albo sierpiej tylko chce wczesniej wiedziec, bo jak zostane na studiach to wtedy bede miala wolne wiem ze wrzesien tez wolny ale nie wiem jak z egzaminami bedzie wiec wole lipiec lub siepien

oj widzę, że ciężko będzie znaleźć "zoty środek":no::no:
dla nas w zasadzie każdy termin jest dobry, tylko muszę się spieszyć z dzidziusiem,żeby urodzić jeszcze przed wakacjami:-D;-)

reklama
Do góry