reklama
dominique.p
Fanka BB :)
Ja tez niestety odpadam, Dziewczynki, w tym roku:-( P. pracuje dzien w dzien w wakacje, bo sezon, czyli lipiec i sierpien odpadaja:-(. Myslalam nawet wczesniej, zeby z bratem przyjechac, ale on dopiero we wrzesniu do polski przyjezdza. Poza tym musze kasy uzbierac na te moja dzialalnosc, ktora jedna od jesieni uruchomic zamierzam, wiec nie moge sobie na razie przestojow w robocie robic, ani wydawac za duzo kasy
Przykro mi strasznie, ale w przyszlym roku postaramy sie z Pszczola sie z Wami spotkac

tak mi głupio to pisać
ale my tez odpadamy

jak juz pisałam na samopoczuciu...niestety po zliczeniu wydatków mamy mega dziure w budżecie domowym i watpie aby mi sie udało wyłuskac jeszcze na wyjazd:-
-
-(
przepraszam

no chyba ze choc na jeden dzien skubne troche kasy

ale my tez odpadamy

jak juz pisałam na samopoczuciu...niestety po zliczeniu wydatków mamy mega dziure w budżecie domowym i watpie aby mi sie udało wyłuskac jeszcze na wyjazd:-
przepraszam

no chyba ze choc na jeden dzien skubne troche kasy

jakby tego posta usunąćtak mi głupio to pisać
ale my tez odpadamy
jak juz pisałam na samopoczuciu...niestety po zliczeniu wydatków mamy mega dziure w budżecie domowym i watpie aby mi sie udało wyłuskac jeszcze na wyjazd:--
-(
przepraszam
no chyba ze choc na jeden dzien skubne troche kasy![]()

mada nie żartuj!!!
Domiska
Sierpniowa Mama'06
hihi eno to moze faktycznie jeszcze uda sie zorganizowac spotkanie zima jak tak pojdzie
i wtedy faktycznie sie zalapie 
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
To ile Was byloby orientacyjnie? Zapytam Dominiki jaka cena bylaby w Aspen
A ktory termin w koncu? Bo w temacie cos nie jestem