reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPOTKANIE Sierpniowek 2006 :-)

reklama
Ja tez niestety odpadam, Dziewczynki, w tym roku:-( P. pracuje dzien w dzien w wakacje, bo sezon, czyli lipiec i sierpien odpadaja:-(. Myslalam nawet wczesniej, zeby z bratem przyjechac, ale on dopiero we wrzesniu do polski przyjezdza. Poza tym musze kasy uzbierac na te moja dzialalnosc, ktora jedna od jesieni uruchomic zamierzam, wiec nie moge sobie na razie przestojow w robocie robic, ani wydawac za duzo kasy:no: Przykro mi strasznie, ale w przyszlym roku postaramy sie z Pszczola sie z Wami spotkac:tak::tak::tak::tak:

tak mi głupio to pisać:zawstydzona/y:
ale my tez odpadamy:no::no::no:
jak juz pisałam na samopoczuciu...niestety po zliczeniu wydatków mamy mega dziure w budżecie domowym i watpie aby mi sie udało wyłuskac jeszcze na wyjazd:-:)-:)-(
przepraszam:sorry2::sorry2::sorry2:
no chyba ze choc na jeden dzien skubne troche kasy:-p

tak mi głupio to pisać:zawstydzona/y:
ale my tez odpadamy:no::no::no:
jak juz pisałam na samopoczuciu...niestety po zliczeniu wydatków mamy mega dziure w budżecie domowym i watpie aby mi sie udało wyłuskac jeszcze na wyjazd:-:)-:)-(
przepraszam:sorry2::sorry2::sorry2:
no chyba ze choc na jeden dzien skubne troche kasy:-p
jakby tego posta usunąć:baffled::baffled::baffled:
mada nie żartuj!!!

sandra aga ma rację, jeżeli możesz to rezerwuj wstępnie Aspen, dowiedz się tylko jaka byłaby cena, ja potwierdzam obecność, bo wczasy mamy w sierpniu, właśnie rezerwuję:-)

dziewczyny ja w tym terminie na pewno odpadam :-( zwłaszcza, że niestety... nie mam możliwości zaplanowania w tej chwili urlopu z wyprzedzeniem :-(

reklama
To ile Was byloby orientacyjnie? Zapytam Dominiki jaka cena bylaby w Aspen :tak: A ktory termin w koncu? Bo w temacie cos nie jestem :sorry2:

Do góry