estragon
mamusia synusia:P
nieeee, ale przeglądając allegro trafiłam na taką aukcję. Fajna ta spacerówkataka macie dostać?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
nieeee, ale przeglądając allegro trafiłam na taką aukcję. Fajna ta spacerówkataka macie dostać?

julienx a potem też będziesz jeszcze raz prała? bo ja się zastanawiam nad rozpoczęciem prania tych materiałów ale nie wiem czy to ma sens, jak się zakurzy to znowu trzeba będzie znowu prać, więc może szkoda roboty.

czy któraś z Was wie coś może o tym wózku, zna jakieś opinie, albo kogoś kto miał taki wózeczek??
Najbardziej kusi mnie w nim, oczywiście oprócz ceny, jego dość niewielka waga, czyli 12-13 kg
NOWA KOLEKCJA MATRIX + GRATISY ! NOWE KOLORY !! (918228848) - Aukcje internetowe Allegro
Ja nowego wozka to wogole prac nie bede. Jest spakowany w kartonie, tak jak przywiozlam ze sklepu, a wiec nie brudzi sie i nie kurzy. Zlozymy dopiero jak bedzie nam potrzebny. Upiore tylko ten, ktory dostalam od kolezanki, ale to pozniej, jak bedzie mi juz potrzebny, czyli od roku, czy poltoraroku maluszka.