Martyna84
Fanka BB :)
Albo okres, albo dopiero tera implantacja, jak do dwóch dni nie przyjdzie taka normalna@ to wtedy test możesz jeszcze powtórzycDziewczyny u mnie dziś zamiast okresu biały śluz z odrobinka krwi... Jak myślicie idzie okres?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Albo okres, albo dopiero tera implantacja, jak do dwóch dni nie przyjdzie taka normalna@ to wtedy test możesz jeszcze powtórzycDziewczyny u mnie dziś zamiast okresu biały śluz z odrobinka krwi... Jak myślicie idzie okres?
A jaki kolor?Dziewczyny u mnie dziś zamiast okresu biały śluz z odrobinka krwi... Jak myślicie idzie okres?
Duphaston niby nie hamuje owulacji ale dziewczyny pisaly, że ich zdaniem hamuje. Może lepiej nie bierz wg własnego uznania...Dzięki. To może też wezmę. Tylko kiedy owu jest dokładnie to nie wiem![]()
A jaki kolor?
Ja miałam plamienia implementacyjne to śluz był taki mleczno-różowy, a na drugi dzień miałam plamienia takie jak wino ciemne, na trzeci lekko brązowe. Gin mówił, że to mógł być też stary skrzep z ostatniego okresu. Plamienia implementacyjne podobno nigdy nie są żywo czerwone.Śluz biały a tej krwi mało ale byla taka ciemno czerwoną i troszkę brązowa
Wiecie co dziewczyny normalnie jestem w szoku... Nigdy nie miałam aż tyle dziwnych przypadków w jednym cyklu... Normalnie już nie wiem co myśleć... [emoji23]Ja miałam plamienia implementacyjne to śluz był taki mleczno-różowy, a na drugi dzień miałam plamienia takie jak wino ciemne, na trzeci lekko brązowe. Gin mówił, że to mógł być też stary skrzep z ostatniego okresu. Plamienia implementacyjne podobno nigdy nie są żywo czerwone.
Hmm sama już nie wiem. Do tej pory 2 razy zaszlam w pierwszym cyklu starań. Zobaczę jak będzie w tym msc i jak coś to w przyszłym zacznę brać.Duphaston niby nie hamuje owulacji ale dziewczyny pisaly, że ich zdaniem hamuje. Może lepiej nie bierz wg własnego uznania...
Hmm sama już nie wiem. Do tej pory 2 razy zaszlam w pierwszym cyklu starań. Zobaczę jak będzie w tym msc i jak coś to w przyszłym zacznę brać.
Może skontaktuj się z lekarzem i podpytaj. Jestes po poronieniu?
Wyluzuj i poczekaj. Zamartwianie niczego nie zmieni oprócz tego, że pogarsza Ci się nastrój. Co miesiąc prawie każda z nas dostaje szału... A to i tak nic nie zmieniaWiecie co dziewczyny normalnie jestem w szoku... Nigdy nie miałam aż tyle dziwnych przypadków w jednym cyklu... Normalnie już nie wiem co myśleć... [emoji23]
Dokładnie [emoji3] [emoji8][emoji8][emoji8]Wyluzuj i poczekaj. Zamartwianie niczego nie zmieni oprócz tego, że pogarsza Ci się nastrój. Co miesiąc prawie każda z nas dostaje szału... A to i tak nic nie zmienia![]()