reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nie robilam jak mysle o poraniu krwii to mi nie dobrze na sama mysl ;/
wiecie co moze sobie zrobie badania jak w ciagu roku nam sie nie uda mamy jeszcze czas do wrzesnia jak cos to dopiero wtedy bede sprawdzac co tam u mnie sie dzieje :P

reklama
Sylwia- więc rozumiem ,że staranka planujecie na wrzesień?No to jeszcze masz czas:tak:
ja sobie robiłam masę badań bo poroniłam jedno dzieciątko i z tąd wiem co może w trawie piszczeć dużo czytałam o hormonach w czasie ciąży , mam też niedoczynność tarczycy , byłam w szpitalu na badaniach hormonalnych ,a wysłał mnie endokrynolog kłuli mnie 9 razy w ciągu doby :tak:i wyszła mi ta niedoczynność.

Będąc w ciąży leżałaś w szpitalu?
No to Ty jesteś weteranka zastrzyków
:-)
życzę Ci aby te staranka trwały krócej aby szybciej się udało

no z tym to nawet mi sie kiedys snilo ;/ to bylo cos strasznego le najwazniejsze ze coreczka jest zdrowa
nie dziekuje zeby nie zapeszactobie tez zycze szybkiej ciazy i bez problemowej
ja przed chwila zaliczylam przytulanie z plytkami w kuchni ;/ brat zalal cala kuchnie przejechalam sie po plytkach i oczywiscie upadlam na plecy wszystko mnie teraz boli ;/

Ostatnia edycja:
Sylwia-Ja też nie dziękuję:-)
My z M będziemy się starać dopiero w 2013 roku do maja 2013 przyjmuję psychotropy i dlatego czekam ze starankami jako jedyna puki co będę rodziła po raz pierwszy i nie ukrywam ,że się obawiam porodu jak chyba każda z nas po raz pierwszy nowe przeżycie to jest jakby nie było, podczas poronienia miałam skurcze leżałam plackiem ,a i tak mi to nie pomogło mam nadzieję ,że kolejna ciąża będzie szczęśliwie donoszona.
doczytałam teraz o tych płytkach to współczuję bólu kiedyś wyrżnęłam się na lodzie na plecy i pękła mi kość ogonowa do tej pory odczuwam jak się pogoda zmienia.

Logopeda do nas przychodzi bo mały trochę za mało mówi a poza ty trzyma wypięty język. Terapia polega na stymulowaniu jego mowy po przez ćwiczenie sylab.

Dziewczyny współczuje Wam problemów z zajściem w ciąże i problemami zdrowotnymi.

Nam się udało za pierwszym razem i mam nadzieję, że tak zostało. Ja mam bardzo regularne @ trwające 29 dni. Problemów z hormonami brak choć w dzieciństwie miałam problemy z tarczycą.

Wierzę, że Nasze marzenia się spełnią.

Idę zaparzyć kawki i zjeść ciastko francuskie z budyniem bo niestety pączków dziś nie było:confused2:

Zonqa- to owocnych ćwiczeń z logopedą życzę, moja bratowa też ma taki problem ,a nic z tym nie robi jej synek w lutym 3 latka skończy ,a zamiast mówić pokazuje.
Narobiłaś mi ochoty na coś słodkiego mam wafelki orzechowe i sobie zjem:-p

reklama
Kobietka ,Jord fajnie ze sie odezwalyscie...piszcie czesciej na ogolnym ;-)

Zonqa moj tez malo mowi,mozna powiedziec ze prawie wcale,Kuba tez pozno zaczal mowic bo ok 3 r.z bylam nawet u lekarza ale mowil ze do 3 roku dziecko ma czas i u nas tak bylo :tak:
Widze ze zarazilam slodkosciami :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry