reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no to chyba nie ten powód edyto bo to ja go pakowałam....

ej dziewczyny wiecie co moja młoda przechodzi bunt dwulatka....a ma roczek hehehe jak cos nie dostanie wrzask jak zamknę drzwi żeby nie uciekała wrzask jak biorę ją do kojca wrzask....no co to sie porobiło? nerwus się zrobił czy to tak normalnie co?

tak to jest najważniejsze widziałam w szpitalu kobiety w ciąży i szczerze powiem ,że bałabym się w takim miejscu w ciąży przebywać , różne objawy takich chorób ludzie mają ja np jak byłam w szpitalu to oberwałam w plecy i w brzuch przy jedzeniu wstawałam od stołu ,a koleś za mną mnie rąbną w plecy a jak się odwróciłam to jeszcze mi w brzuch poprawił więc wiesz strach by było być tam w ciąży ,mam nadzieję ,że już nigdy do tego szpitala nie wrócę.
Diablica- no buntuje Ci się dziecie:)
Wrócę do pytania o tą listę staraczek robimy?

kobietka no widzisz tak właśnie jest.....trzeba robić jedzonko pod dziecko bo gotować 2 obiady dziennie to chyba nikomu by się nie chciało więc korzystaj z jedzenia przyżądzonego w taki sposób jak lubisz bo potem zero soli zero cukru przynajmniej do roczku....a już nie mogę sie doczekać jak zajdziesz.....:-)

Diablica moze niunka poprzez placz probuje zorientowac sie na ile jej pozwolisz,tak sie czesto dzieje u dzieci w tym wieku..
Najpierw wymuszaja placzem a jak im sie uda to pozniej taki sposob wprowadzaja w zycie ,wiedza ze jak zacznie plakac to mama ustapi,oj takie dzieciaczki to spryciule nie z tej ziemi :-D

Diablica- ja też nie mogę się doczekać już tej chwili pamiętam jak byłam w ciąży i tak się cieszyłam , nic mi nie straszne było nawet wizja porodu i mam nadzieję ,że w kolejnej ciąży też taką siłę i wiarę będę odczuwała:tak:

no ok kobietka robimy tylko że ja znam dane nie których.....zaczynamy

Bunny- 25 lat synuś 20miesięcy ....staranka zakończone pomyślnie
Karola- 25lat syn 2 latka .....staranka zakończone pomyślnie
Jord- 27 lat,córka 19 miesięcy prawie 20 ....staranka maj 2012
Kobietka- 24lata, staranka maj 2013
Edyta01 -28 lat, 3 synów staranka... jak najszybciej sie da
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące? starnia jesień 2012
Zonga-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące....starania kwiecień 2012
Kinga- 26 lat?[wnioskuję po nicku]
sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy...staranka rozpoczęte
kogoś pominełam?

Ostatnia edycja:
reklama
ej czemu nie mogę zdjec wklejać na forum?

W oknie w ktorym odpisujesz na dole po prawej stronie masz zaawansowana edycje wchodzisz w nia i kursorem jedziesz na dol,tam bedziesz miala napisane zarzadzaj zalacznikami klikasz na to i wybierasz zdjecie z kompa, wgrywasz i zatwierdzasz odpowiedz na samym dole po prawej stronie...mam nadzieje ze troche pomoglam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry