reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Diablica- masz racje jak ja miałam chrześniaka u siebie to wszystko pod niego gotowałam:tak:i wszyscy to jedli.
Ja też nie wiem kiedy u nas kolęda a to dlatego ,że nam się parafia zmieniła i nie wiadomo na którą bo podobno u nas za blokiem mają Kościół budować i to ma być ta nasza parafia jak sąsiadki coś się dowiedzą to mają dać znać, ja na jutro zaplanowałam generalne sprzątanie i pranie
:tak:.

reklama
A my zjedliśmy rosołek i teraz ja (nie wiem jak reszta) zjem sobie lody na deserek:-p
Przyjemnej kawki życzę:tak:

Ja lodow nie mam ale przyznam ze smaka mi narobilas :tak:

no ja gotuję częściej zupy bo bąbel je uwielbia i takie mało solne i wogóle wiecej ziół niz soli i np.vegety....powiem wam że małe dziecko kształtuje nawyki żywieniowe osób dorosłych wszystko co robię do jedzenia to robię pod córkę ja przywykłam już do małej zawartości soli mężul jeszcze walczy ale też sie na to godzi. czasem jak jest w domu a mam dla dziecka obiad z poprzedniego dnia to robie mu tam co chce np. frytki i piersiaki z kurczaka na ostro albo w śmietanie albo jakieś inne niezdrowe jedzonko.
Muszę dziś cokolwiek chatę ogarnąć bo nie wiem kiedy kolęda będzie a wolałabym nie być zaskoczoną w taki sposób....zawsze jak mężul do pracy jedzie a pojechał dzis znów na 5 dni mam w domu sajgon do wysprzątania....a on podobno taki pedant porządnicki to skąd ten bałagan?

Co do nawykow zywieniowych to masz racje,dziecko przyzwyczaja sie do tego co jedza dorosli ...moj T uzywa bardzo duzo soli i nic nie jest w stanie przekonac go do zmiejszenia ilosci solonego jedzenia,ja tez sole ale nie duzo tylko tak do smaku,i jak cos ugotuje a gotuje pod dzieci to on zawsze sobie dosala :dry:

A balagan to pewnie dlatego ze szybko pakowal sie na wyjazd :-p

Sylwia przykro mi ,ja tam Wam staraczkom zazdroszcze....bo ja niestety ze starankami musze poczekac i jeszcze nie wiadomo kiedy bede mogla zaczac...grunt to nie zalamywac sie :tak:

Sylwia- to z testowania nici:-(a już miałam nadzieję:tak:
Edyta- ja też muszę czekać gdzieś tak do połowy 2013roku ze starankami tak w sierpniu myślę ,że zaczniemy.

reklama
Edyta - nie mogę bo przyjmuję psychotropy do maja 2013 ,a potem się zobaczy czy na lżejszym będę mogła zajść w ciążę czy w ogóle mi odstawią, zachorowałam w marcu tuż przed starankami na zespół paranoidalny i od tamtej pory się leczę nie mogę przerwać leczenia bo to grozi nawrotem ,a starać się przy tych lekach puki co mi nie wolno tak lekarz powiedział.
Sylwia- no to przed Wami kolejny cykl boboseksów:tak: trzymam kciuki za Was:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry