reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kinia żeby Cię zaprosić do grupy musimy Cię lepiej poznać. Chyba rozumiesz
spokojnie mi nie zależy:)
tak pytałam bo widziałam że tu hasło poszło a nikt nie pisał wiec nie wiedziałam o co chodzi.

Każdy ma prawo mieć swoją grupkę w której czuje się dobrze ja nie neguję. Też kiedyś byłam założycielką zamknietego.

nie ma co się kłócić bo nie warto. po co sobie psuć nastroje. to jest forum każdy ma prawo pisać co chce to prawda ale odrobina tolerancji jest wskazana :tak: Jestem na bb od 5lat, wiele tu już przeszłam...
wiec ja się nie spinam nawet.
:cool2:

Kamea- wpółczuję Twoich przeżyć , przytulam.
No to trzeba Kamee dopisać najlepiej wyślij pw do Diablicy to ona Cię dopisze do listy :tak:
Fajnie ,że już niektóre z nas się starają , to kto oficjalnie się już stara Sylwia, Kinga i kto jeszcze?
Trzymam kciuki&&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bunny- 25 lat synuś 20miesięcy ....staranka zakończone pomyślnie
Karola- 25lat syn 2 latka .....staranka
Jord- 27 lat,córka 19 miesięcy prawie 20 ....staranka maj 2012
Kobietka- 24lata, staranka maj 2013
Edyta01 -28 lat, 3 synów staranka... jak najszybciej sie da
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące? starnia jesień 2012
Zonga-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące....starania kwiecień 2012
Kinga- 26 lat syn 5lat...........staranka rozpoczęte
sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy...staranka rozpoczęte
kamea- 28 lat syn prawie 2 lata....staranka czerwiec 2012
joweg-..............................staranka maj 2012?
kogoś pominełam?

Ostatnia edycja:
Diablica napisalam ze zostaly wprowadzone zasady przedszkolne bo tak jest :sorry2: o zamknietej byla mowa jeszcze przed jej zalozeniem,a ze kilka dni mnie nie bylo (mialam pewne powody ) jak sie juz pojawilam to od razu zalozylyscie ze musze sie udzielac minimum miesiac a przeciez moglas sie zainteresowac i napisac mi na priva wiadomosc chociazby z pytaniem co sie stalo ze kilka dni mnie nie bylo to bym Ci napisala i moze calej tej sytuacji by nie bylo...a jak juz mialam przypomniec sie na poczatku stycznia i to uczynilam to moj post byl widmo :szok: niewidzialny dla nikogo.

Predyspozycje do konfliktow ? w ktorym momencie ? Wyrazilam swoje zdanie a to nie jest konflikt... chyba :szok:

Bunny- 25 lat synuś 20miesięcy ....staranka zakończone pomyślnie
Karola- 25lat syn 2 latka .....staranka
Jord- 27 lat,córka 19 miesięcy prawie 20 ....staranka maj 2012
Kobietka- 24lata, staranka maj 2013
Edyta01 -28 lat, 3 synów staranka... jak najszybciej sie da
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące? starnia jesień 2012
Zonga-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące....starania kwiecień 2012
Kinga- 26 lat ...........staranka rozpoczęte
sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy...staranka rozpoczęte
kamea- 28 lat syn prawie 2 lata....staranka czerwiec 2012
joweg-..............................staranka maj 2012?
kogoś pominełam?

można u mnie dopisać ; syn 5 lat :-) śmiało!

siebie jeszcze pominęłaś! :tak:

reklama
grupa zamknięta bez zasad to żadna grupa. Masz prawo do własnego zdania tak zgadzam sie wyraziłaś je ok....ale kto ci powiedział żebyś sie w styczniu zgłosiła czy tam przypomniała bo ja nie pamiętam. w tamtym czasie przez forum przewineło sie wiele dziewczyn i do każdej co znikła miałam pisać? ja jak znikłam na tydzień to poinformowałam wszystkich na forum że mnie nie bedzie i kiedy możliwe że wrócę.Oj edyta skończmy temat masz swoją grupę zamknięta i czy bedziesz zapraszac wszystkich czy stworzysz własne zasady to twoja prywatna sprawa. Zyczę miłego pisania

witam nowe staraczki
joweg- to pochwal sie ile wydałaś na te medykamenty bo czuje w kościach że sporo...moja szwagierka ma podobne problemy do twoich....tyle że ona zachodziła w ciąze ale żadnej nie donosiła i narazie sobie odpuściła bo ją to psychicznie zjadało.....daj znać czy kuracja skutkuje to może jej to zaproponuję bo to wszystko jakby naturalne leki nie?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry