Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kobietko nie dziwię sie ze jesteś już tymi gosćmi zmeczona... Wszystko fajnie ale co za dużo to nie zdrowo... Ściskam :* diablica cos tak Kochana zamilkła nam ostatnio...? jord i jak spotkanie z koleżanką?? bunny zdrówka dla Was!! I faktycznie dziwna i zarazem śmieszna syt z tą kuzynką... Tyle miesięcy ukrywałaciążę i nic nie powiedziała a teraz oficjalnie wrzuca zdj na nk... Dziwne.
A ja dzisiaj trzymałam w ramionach wczoraj urodzonego Kamilka... Kochane maleństwo, taka kruszyna pomimo że ma ponad 4kg, poplakałam się jak szwagierka opowiadała jak przebiegal poród, jak jej mąż pomagał i jaka jest szczęśliwa... Kurcze zachciewa się, naprawdę... :-)
A moja siostra dziś była na drugiej wizycie u swojego ginekologa. Ciekawa jestem jak tam jej maleństwo, biedaczka sie stresowała czy wszystko bedzie dobrze... Narazie nie odbiera, jak to ona, więc czekam az oddzwoni :-)