diablica jestem w szoku! Jak to nie będzie kolejnego dzidziusia...? Nie opuszczaj nas :* Faceci są czasem na serio zacofani :/ To ze kobieta siedzi w dzieckiem w domu i nic nie robi (czyt: pierze, prasuje, sprzata, gotuje, przewija, karmi...) nie daje jej prawa do wyjscia raz za kiedy na zwykłe piwo czy klachy do koleżanki. No czy chociazby w Twoim przypadku do pracy :/ Często spotykalam sie z takimi sytuacjami wśród znajomych ale i mnie nie omineło ("Nie zrobiłas obiadu??? Przecież cały dzień SIEDZISZ w domu"). Kochana mam nadzieję ze to tylko chwilowy kryzys, wszystko sobie wyjśnicie i wszystko będzie dobrze :*:*:*
kobietko jejku, Ty w zasadzie jedynaczka ale rzeczywistośc jest zupełnie inna

Tyle dzieciaków! Już widzę jak jest wesoło jak spotykacie się całą rodziną

I chyba Twoje maleństwo będzie jesnym z najmłodszych. Ile lat ma najstarsze dziecię z tej 13-stki...? ; co do przewijania to ostatnio moja teściowa założyla Dawidowi pampka na odwrót. Pekalismy z R ze smiechu w domu

Najpierw to myslelismy ze coś sie z pampersem stało.
Mi lekarz poradził zebym po cc najlepiej z kolejnym dzieckiem poczekała 2 lata. Po tym czasie organizm kobiety jest w 100% zregenerowany po poprzedniej ciąży i gotowy na przyjęcie nowego maleństwa. Ja już wcześniej planowalam róznicę wieku u dzieci gdzieś 2-3 lata więc jest ok
bunny jak to pod pępkiem w dół..? Pionowo czy poziomo...?
Moja chłopaki śpią po szaleńczej zabawie a ja mam chwilę dla siebie

Dzis u nas 7 stopni i przepiękne słoneczko (no teraz już powoli się chowa), spacerek był piękny a i mamusia foty popstrykała

Ja się smieje ze mój mały to zapomniał jak się chodzi, teraz uznaje tylko BIEG i to najlepiej w te pędy