reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
diablica3010 bardzo mi przykro z powodu zachowania Twojego męża ,ale może nic straconego i jeszcze zmieni swoja decyzje widocznie musi dojrzec do drugiego dzieciaczka!Czasami tak bywa ale cóż nic na siłe ze spokojem !Kochana daj mu czas i zacznij temat dzidziusiowy za pare miesiecy :)Ja wierze że uda się Tobie !

reklama
Moja siostra miała cc 3 razy i teraz szczerze mówiąc nawet nie widać za bardzo tej rany, ona po 2 cc miała powiedziane ,że za 3 razem też będzie cc automatycznie,
Bunny- moja siostra też ma pod pępkiem w dół ,ale tak jak już pisałam ona miała cc 3 razy już.

ja uciekam bo M wrócił i muszę mu zupkę odgrzać, do napisania.Pozdrawiam.

diablica jestem w szoku! Jak to nie będzie kolejnego dzidziusia...? Nie opuszczaj nas :* Faceci są czasem na serio zacofani :/ To ze kobieta siedzi w dzieckiem w domu i nic nie robi (czyt: pierze, prasuje, sprzata, gotuje, przewija, karmi...) nie daje jej prawa do wyjscia raz za kiedy na zwykłe piwo czy klachy do koleżanki. No czy chociazby w Twoim przypadku do pracy :/ Często spotykalam sie z takimi sytuacjami wśród znajomych ale i mnie nie omineło ("Nie zrobiłas obiadu??? Przecież cały dzień SIEDZISZ w domu"). Kochana mam nadzieję ze to tylko chwilowy kryzys, wszystko sobie wyjśnicie i wszystko będzie dobrze :*:*:*

kobietko jejku, Ty w zasadzie jedynaczka ale rzeczywistośc jest zupełnie inna :) Tyle dzieciaków! Już widzę jak jest wesoło jak spotykacie się całą rodziną :D I chyba Twoje maleństwo będzie jesnym z najmłodszych. Ile lat ma najstarsze dziecię z tej 13-stki...? ; co do przewijania to ostatnio moja teściowa założyla Dawidowi pampka na odwrót. Pekalismy z R ze smiechu w domu :D Najpierw to myslelismy ze coś sie z pampersem stało.

Mi lekarz poradził zebym po cc najlepiej z kolejnym dzieckiem poczekała 2 lata. Po tym czasie organizm kobiety jest w 100% zregenerowany po poprzedniej ciąży i gotowy na przyjęcie nowego maleństwa. Ja już wcześniej planowalam róznicę wieku u dzieci gdzieś 2-3 lata więc jest ok :)

bunny jak to pod pępkiem w dół..? Pionowo czy poziomo...?

Moja chłopaki śpią po szaleńczej zabawie a ja mam chwilę dla siebie :)
Dzis u nas 7 stopni i przepiękne słoneczko (no teraz już powoli się chowa), spacerek był piękny a i mamusia foty popstrykała :) Ja się smieje ze mój mały to zapomniał jak się chodzi, teraz uznaje tylko BIEG i to najlepiej w te pędy :-D

Paulinko- no najstarsze dziecie to ma 10 lat , potem 6, potem przedział wiekowy 5, potem 4, potem 3 ,2 i 1 no i w grudniu będzie niemowlaczek , i w styczniu też , tak moje będzie najmłodsze będzie takim oczkiem w głowie ciotek:tak:już na mnie czekają całe wory ubranek:-).
Z mojej strony jest dużo chłopaków, a ze strony M dużo dziewczynek więc teść wolałby wnuka, a znowu wszystkie siostry i bracia z mojej strony czekają na dziewczynkę pożyjemy zobaczymy co się urodzi.
No jak spotykamy się wszyscy na Święta z pakami prezentów to jest ciekawie:-Dmy z M już zaczęliśmy kupować prezenty bo się finansowo w grudniu byśmy nie wyrobili przy takiej gromadzie.

To pokaż te foty nam tutaj pochwal się:)
My już po obiadku pora na kawkę , zapraszam
:-)

Ciecie pionowe teraz juz sie bardz rzadko wykonuje. Najczesciej w ekstremalnych przypadkach i w sytuacji zagrozenia zycia. Po takim cieciu porod sn odpada. Tyle teorii, praktyki u mnei brak.

A w zlobku to male wampiry, to moje male wampirzatko ugryzlo kolezanke w szyje. Dodajmy do tego jej niechec do czosnku i wstawania o swicie i wszystko staje sie jasne ;)

acha juz rozumiem z ty cieciem . ale i tak sie zaloze ze beda mi kazac choc probowac urodzic naturalnie.

Jord swietny opis Twojego wampirzatka:-D:-D

paulinka ciecie zaczyna sie tak 2 cm pod pepkim pionowo. ja na swoje urodziny robilam shreka i sprobowalam tylko 2 kawalki reszte w tajemniczych okolicznosciach wcielo :-D

kobieta jak ja ci zazdrosze takiej duzej rodziny. razem robicia swieta czy do kazdego trzeba prezent dostarczyc osobiscie ?

Ostatnia edycja:
reklama
bunny u mnie też by pewnie ciasto znikało w niezyjaśnionych okolicznościach do tego z prędkościa światal. Dlatego też zawsze stoję na straży jak buldożer :-D
Dlaczego mialaś akurat takie cięcie...?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry