• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej:) ja też się melduję:) dziś mam wolne, chyba za wcześnie na lekarza,co? ale zrobię rozeznanie w przychodnicha, a orientujecie się czy w szpitalu też prowadzą ciążę?

15qwxnt.jpg

hej, no wiecie co, bylam w 2 szpitalach i tam sie czeka ok 3 tyg na przyjęcie do gina mowilam,ze jestem w ciazy to termin na koniec kwietnia..jedna poradzila mi zebym się wbiła w czwartek, to idę od razu po pracy, może się uda..masakra jakaś z malym jak byłam,to od razu przyjęli a terez? Wesołych Swiąt kochane!!! moi rodzice jeszcze nie wiedzą pewnie jutro lub w swięta powiemy:) a teściowie szaleja z radości:)!!!!papapa

Witajcie po świętach
ja byłam z M w rozjazdach w pierwszy dzień Świąt ,a w drugi dzień Świąt posiedzieliśmy u teściów wczoraj wróciliśmy , objadłam się tak ,że strach wejść na wagę :zawstydzona/y:pozdrawiam i piszcie jak Wam minęły Święta.

reklama
Hej kochane.Czy ktoś mnie jeszcze pamieta??????????????????????????????
Żyjemy i wszystko u nas w miare dobrze. Po prostu czasu za mało. Wracam z pracy, pedze z Mila na rehabilitację, potem domowe obowiązki, praca papierkowa i spanie. W weekend jestem zdechła i siedze przed telewizorem wieczorem albo po prostu spię. Milusia świetnie sobie radzi, stoi przy meblach, raczkuje, próbuje się puszczać. Napięcie sie wycofało ale musi miec rehabilitacje aż zacznie chodzić. Żeby się nie wróciło. Młody nie chce sie uczyc i ma jakiś bunt. Paweł dalej na L4 z nogą nieciekawie, uszkodzona jest torebka stawowa i nie chce się zagoić. U mnie w pracy nie ciekawie .
Pozdrawiam was serdecznie.
Pamietajcie o mnie ********

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry