K
kobietka22
Gość
Diablica- faktycznie powinnam jeszcze dodać biedronka codziennieeeeee niskie ceny!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witajwitam wszystkie forumowiczkidołączę do Was ponieważ planuję moją trzecią kruszynkę na 2013. Niestety na 2012 już się nie załapię. Jak na razie to dopiero drugi miesiąc niepowodzeń ale teraz jestem pełna wiary
za Was oczywiście też trzymam mocno kciuki
Buziolki![]()
gratulacjehej, hej dziewczynkiprawie nie było mnie w domu, ciągle u teściów siedziałam,bo małego odbierali z przedszkola..obiecuję poprawę..a testowałam 2 dni temu i poztywny! uwierzycie w 1 cyklu starań?? pewnie termin będę miała na 10 grudnia, tak za 2 tyg idę dopiero do lekarza, bo wczesniej chyba nie ma sensu?zdjęcie 2 kreseczek zrobię i wkleję, obiecuję - a zrobiłam aż 2 testy
okres miał być wczoraj i nie przylazł na szczęście
jupi! będę pisać !!!! a po ginie wkleję suwaczek, jak potwierdzi,że jest ok z dzidzką
ale mi szybko poszło co??? bardzo się cieszę!!!
![]()
hej, hej dziewczynkiprawie nie było mnie w domu, ciągle u teściów siedziałam,bo małego odbierali z przedszkola..obiecuję poprawę..a testowałam 2 dni temu i poztywny! uwierzycie w 1 cyklu starań?? pewnie termin będę miała na 10 grudnia, tak za 2 tyg idę dopiero do lekarza, bo wczesniej chyba nie ma sensu?zdjęcie 2 kreseczek zrobię i wkleję, obiecuję - a zrobiłam aż 2 testy
okres miał być wczoraj i nie przylazł na szczęście
jupi! będę pisać !!!! a po ginie wkleję suwaczek, jak potwierdzi,że jest ok z dzidzką
ale mi szybko poszło co??? bardzo się cieszę!!!
![]()