reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie kochane mialam wczoraj stresa bo plamilam w niedziele ale naraziejest ok i mam zrobic jutro usg zeby zobaczyc co sie dzieje ogolnie przez moja poprzednia ciaze bede miala duzo lepsza opieke.
oj bidulko obyś już nie miała takich stresów trzymam kciki za wizyte ;-) żeby było wszystko ok ;-)

Dzien dobry!

U nas nocka marzen!!! :-):-) Mia spala od 19 do 7 z JEDNA pobudka! :-) Do tego M. sie mala zajal, a ja nie wstalam z wyrka ani razu dzis w nocy! :happy2::happy2::happy2::happy2: No i rano mala oporzadzil i dal jesc! :-) Ooooooohhhh, oby juz tak zostalo!!! :-)

Jord - hehe, no to trzymam kciuki, bys zaszla w nastepnym cyklu! :-)

Kinga
- hej! :-)

Sylwia - &&&&&&&&&&& za USG!

Bunny - Ty tez masz wizyte? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
nie no rozpustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kinga hejka ;-) zdrówka życzę

Kobitka kciuki zaciśnięte za prace

a ja nudze sie w pracy strasznie bo pogoda straszna i ludi brak ehhhhhhhhhhh masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Cześć wszystkim, postanowiłam dołączyć do grupy staraczek 2013! bo sama chcę postarać się w tym o dzidziusia albo i w przyszłym :) wszystko zależy od wyników badań i leczenia które zaproponują mi na wizycie lekarze :)

Sylwia -nie dziękuję żeby nie zapeszyć, a jak Ty się kochana czujesz , masz mdłości i ten cały zestaw dolegliwości ciążowych?

Sylwia- no to na razie fasolka nie daje Ci popalić:)ja miałam jak byłam w ciąży bolesne piersi i mdłości ,a tak to przed @ mnie nie bolą piersi także mamy na odwrót:)Ja już nie mogę się doczekać kiedy ja w końcu zajdę ,ale to jest jeszcze nie pora , muszę się podleczyć i popracować trochę na maluszka.

no pogoda do duszy...oby taki cały miesiąc nie był...
Sylwiu, oszczędzaj się i dużo leż...daj znac po usg, to na pewno nic groźnego, nie przemęczałaś się? a jak z dźwiganiem małej teraz? podnosisz ją? na pewno ciężko przy takim malutkim dziecku go nie podnosić.. trzymam kciuki!!
my siedzimy w domku, mam l4 z leżeniem, moja lekarz kazala mi byc do 16 w domu, bo podobno może byc kontrola z zusu i jakby mnie nie zastali to moga zwolnienie cofnąć...czy orientujecie się czy żeczywiście trzeba być ciągle w domu, jesteście juz na zwolnieniu i w dodatku z leżeniem? jak tak to czy wychodzicie do południa na spacerki? nie wiem co robic, bo nie chce mi się marnować dnia jak będzie ładnie na siedzenie w domu:(

reklama
Sylwia za wizytę &&& odpoczywaj ile sie da.

Mary gratuluje przespanej nocki

Jordzik Ty kobieto odpocznij trochę bo Cię robota wykończy. Jak Łucja?

Kobietka masz ode mnie wielkiego kopa w cztery literki na szczęście.

Więcej nie pamiętam :-o

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry