reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
DZiewczyny nie odzywalam sie bo mialam dola ale jest lepiej w srode mam usg :)
a cuż to sie dzieje ???????????????????????????? i dobrze że już lepiej kcikasy za wizyte

Gosiula no ja nie wiem jak tamten lekarz dobry to może bym została i tak nie masz pewności czy trafisz na swojego lekarza- no ale pewno też bym sie zastanawiała

Witajcie kochane mialam wczoraj stresa bo plamilam w niedziele ale naraziejest ok i mam zrobic jutro usg zeby zobaczyc co sie dzieje ogolnie przez moja poprzednia ciaze bede miala duzo lepsza opieke.

Dzien dobry!

U nas nocka marzen!!! :-):-) Mia spala od 19 do 7 z JEDNA pobudka! :-) Do tego M. sie mala zajal, a ja nie wstalam z wyrka ani razu dzis w nocy! :happy2::happy2::happy2::happy2: No i rano mala oporzadzil i dal jesc! :-) Ooooooohhhh, oby juz tak zostalo!!! :-)

Jord - hehe, no to trzymam kciuki, bys zaszla w nastepnym cyklu! :-)

Kinga
- hej! :-)

Sylwia - &&&&&&&&&&& za USG!

Bunny - Ty tez masz wizyte? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Jordzik - tak jutro jadę na imprezę przełożoną z okazji Dnia Dziecka :)
dziewczyny uwaga uwaga jutro mam rozmowę o pracę proszę o kciuki :tak:
ja już gości dziś miałam , ugotowałam zupkę nakarmiłam ich i pojechali ,a ja zostałam sama buuuu , ale na szczęście mam Was:)

kobietka bede 3mać kciuki za tą pracę 00020439.gif

Kobietka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! Oby sie udalo! :-)

My wlasnie ucieklysmy przed deszczem! Bylysmy na spacerku i w sklepie i juz nas wielkie chmury gonily, ale im zwialysmy! :-) Mia spi, a ja pichce obiadek. A po powrocie M. jedziemy uzupelnic lodowke.

Milego wtorku!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry