reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sylwia to tak jak u mnie :-P bardzo fajna chciana wpadka. Po poronieniu mieliśmy czekać do maja ze staraniami a nie doczekałam trzeciej @ od zabiegu.

Kinga no ja zrobiłam deserki z galaretka i banami a teraz marząc o piwku czekam za P. Patryk pod kołdrę pakuje wszystkie swoje samochody i jakoś ten wieczór mija

Julita to chcesz mieć znowu wiosenne dziecko :-). Między dziećmi bedzie trochę różnicy czasu ale pewnie to i lepiej bo Maja nie bedzie zazdrosna o rodzeństwo a nawet z chęcią pomoże "wychować". Między moja chrześniaczką i jej bratem są 4 lata różnicy i super sie dogaduja. Fifi bardziej słucha sie siostry niż mamy :-D

jak ja bym chciała zaliczyć taką wpadkę kontrolowaną.... ech....... :]

Dobranoc dziewczyny!
ide do łóżka
pooglądam jeszcze tv.
Jutro rano kawką z teściami a potem obiad u moich rodziców wiec rodzinnie bardzo huh..........

Dzien dobry!

Co u Was?
Mnie wszystko boli po wczorajszej robocie przy werandzie - czuje kazdy miesien... Do tego Mia bardzo zle spala, a raczej nie spala... Padam na twarz! :baffled:

Milego dnia!

wpadam na chwile....mnie też dawno nie było....widze że nowa ekipa przejeła stery i prawidłowo.....ja się tylko chciałam wypisać z listy zongi....jak możesz kochana to skreśl mnie tam bo ja nie mam bladego pojęcia kiedy temat staranek wogóle wróci do rozmów moich z mężem....no i gratuluje ci pracy z tego co czytam.....i witam sie z wszystkimi których nie znam....Haloł!!!

Diablica zrobiłam tak jak chciałaś

U mnie weekend imprezowo minął. W sobotę bawiliśmy się na 50 teścia, w niedzielę byliśmy na działeczce a potem polecieliśmy na festyn z okazji dnia dziecka.

Po wielu bólach wreszcie @ nadeszła więc oficjalnie zaczynamy cykl staraniowy:-D:-p

Pozdrawiam Was cieplutko

zonga sper że @ przylazła nastepna niech już nie zagląda

MAry oby robota wam szybko poszła

a ja zakręcona i zarobiona bo małemu wczoraj urodziny wyprawialiśmy super było ma ly sie wybawił za wszystkie czasy bo był znajomy z córą a jak sie rzuił na nią z całowaniem normalnie powalił ją na ziemie wlazł na nią i zaczoł całowac - łoooo matko zaczyna sie

Cześć!
Maryla to niezły "flirciarz" ci rośnie! Trochę spóźnione ale wszystkiego naj...naj...dla synusia!
Mary my też 5 miesięcy pierwszego bajba produkowalismy, mam nadzieję, że teraz szybciej pójdzie bo chcę drugie mieć na wiosnę bądź wczesne lato.
Moja pysia nadal ma katar na szczęście juz mniejszy, mężuś spi po nocce w pracy a my oglądamy bajki żeby mu nie przeszkadzać jeszcze 2 nocki i sexik dzidziowy!

reklama
Dzien dobry dziewczynki!

Gosiula - trzymam kciuki w takim razie! :-) Ja tez chce!!! No, ale u nas rok minal zanim sie udalo, wiec... Cudow nie ma, w kazdym razie nie w moim przypadku... :sorry2:

Maryla - dzieki! :-) Jeszcze nam duzo zostalo i to takiej ciezkiej roboty... Ale jak to skonczymy, to juz poleci szybko! Moj M. wyjezdza sluzbowo 24.06. na tydzien za granice, wiec po cichutku mam nadzieje, ze jakos uda nam sie skonczyc werande przed jego wyjazdem, bo szlag mnie trafi, jak nie bede mogla wyjsc z mala na ogrod pobawic sie, zazyc slonka... Lipa bez werandy! :baffled:

U nas jakas straszna noc! :-( Mia budzila sie ze sto razy doslownie!!! Od po polnocy byl sajgon - mala budzila sie co 10 minut, ladowala na brzuszku, ja ja odkrecalam i tak w kolko przez 3 h plus jej placz i popiskiwanie!!! :-( Potem zasnela na ok. 1-2 h i znow pobudka i to samo, a od 5.26 juz byla zwarta i gotowa do wstawania!!! :szok: Dostala jesc o 6, dospala jakos do 8 i od 8.30 jestesmy na nogach, a pierwsza drzemka juz zaliczona... Nie wiem, co jej dolega, ale jest juz ktoras noc z rzedu bardzo ale to bardzo niespokojna! :-(:-( U mnie ZGON!

Milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry