reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Maryla - hehe, no pewnie, nie ma na co czekac, ja tez bym chciala JUZ!!! :-D Ale u mnie nie ma cudow! Z Mia zajelo nam rok, to i tym razem szybko nie pojdzie...
nam zajeło to 6 cykli (ale 5 m-cy bo krótkie miałam) ale mam nadzieje że tym razem szybciej pójdzie ;-)

kochane dziekuje za życzonka
przeczytałam wszystko ale już nie pamietam co komu miałam odpisac ;-( wybaczcie....... jakaś jestem dzis nijaka

odezwe sie w pon ostatnio tyle robot miałam że nie miałam kiedy was odwiedzić buziaki i miłego weekendu

hihi hihi dziewczyny udało się :) jutro idę do księgowej obliczać na ile mi wystawią umowę

Sylwia - co ja widzę jesteś w ciąży jupi gratuluję :tak:
jak Wam mija weekend kochaniutkie?Ja już posprzątałam zjadłam obiadek i czekam na mężulka.

Kobietka a co jutro będziesz miała na obiad? Ja nie mam pomysłu w ogóle.

Sylwia GRATULUJE!!! Nie wiem czemu myślałam ze sie juz nie staracie a tu taka niespodzianka.

Julita co tak skromnie?

Mary potem pokaz nam jak zrobiliście taras

Kinga ja na basenie nie byłam ani razu i nigdy nie pójdę! Za bardzo sie wstydze rozebrac publicznie

Magdzik i co dodzwoniłaś sie do lekarza?

A my z Patim jesteśmy sami w domu. P rano pojechał po resztę części zawiózł mojemu bratu i sie załamał bo nie dość ze zepsuło sie więcej rzeczy to brat mało zrobił. Musiał zostać i robić samochód. Wielka szkoda bo sie strasznie za nim stęskniliśmy. Mam nadzieję ze chociaż jutro spędzimy razem trochę czasu bo wieczorem znów wyjeżdża do pracy. Pati chodzi i go szuka. Każde puknięcie to u niego od razu krzyk radości bo tata idzie a potem płacz bo to tylko ja, wuja, pies. Żal mi tego mojego promyczka.

BUnny nie mam ostatnio tyle czasu, młoda ciągle coś ode mnie chce a że pracuje to jak wracam chcę z nią jak najwięcej posiedzieć:)

wczoraj świętowałyśmy dzień dziecka w bawialni, nie miałam pomysłu na zabawkę a tak przynajmnie młoda się wyszalała:)

co do staranek to u nas nie wcześniej jak w lipiec sierpień 2013:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry