reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Maryla - hehe, no pewnie, nie ma na co czekac, ja tez bym chciala JUZ!!! :-D Ale u mnie nie ma cudow! Z Mia zajelo nam rok, to i tym razem szybko nie pojdzie...

reklama
Mary-beth witaj :-)
Wisienka podziwiam Cię że dajesz sobie z tym wszystkim radę;-)
Zonqa Kciuki zaciśnięta :-)
Maryla Wszystkiego Najlepszego dla Bartusia!! :-)
od wczoraj próbuję się dodzwonić do dwóch przychodni i nikt nie odbiera już sił mi brak do tej naszej służby zdrowia:wściekła/y: przepraszam że marudzę ale od godziny trzymam telefon w ręku i cisza. u nas ok napisałam tego licencjata i teraz nie mam co robić w ciągu dnia a wczoraj byłam tak podekscytowana tym że oddałam pracę i mam spokój że usnęłam dopiero po 1 szej a tak leżałam i myślałam że z wielką chęcią bym się upiła:-p już tak dawno nigdzie nie wychodziliśmy razem że chyba muszę coś zorganizować ale poczekam może jeszcze z miesiąc do obrony ech lecę dalej dzwonić może w końcu się uda:-p

https://www.facebook.com/Krasnolandia/app_153284594738391

Ostatnia edycja:
Kinga pochwal sie jaki rower kupiliście!

Zonqa to gratuluje! Wróciłaś do pracy czy znalazłaś nowa?

Mary ile płacisz za mleko dla małej? Nam nie chcą dawać juz na receptę więc ostatnio płaciłam 100 % za dwie puszki 80 zł. Do nie dawna receptę dostawałam od koleżanki której syn tez pił to mleko ale jej juz tez nie chcą wypisywac bo dziec skończył rok. Mój Pati nie chce pić innego

Maryla 100 latek dla Twojego synka

Magdzik zawsze tam jest tak ciężko sie dodzwonić?

Mary ile płacisz za mleko dla małej? Nam nie chcą dawać juz na receptę więc ostatnio płaciłam 100 % za dwie puszki 80 zł. Do nie dawna receptę dostawałam od koleżanki której syn tez pił to mleko ale jej juz tez nie chcą wypisywac bo dziec skończył rok. Mój Pati nie chce pić innego

Bunny - wiesz, ja mieszkam w Norwegii i tu mam za darmo, bo mam recepte dla Mii. Recepta jest do 1. roku zycia, wiec nie wiem, co bedzie dalej, a nietolerancja jest u niej potwierdzona... Nie wiem, jak to wyglada, czy to sie samo wycofuje, czy tez potrzebne sa jakies dzialania z mojej strony (pediatre mamy okropnie niedouczona!!!)... :confused: No, ale poki co za Nutramigen nie placimy. Ale byl okres zanim dostalismy recepte, wowczas placilismy 100% - tu Nutramigen jest okrutnie drogi nawet jak na tutejsze warunki - 120-140 zl za puszke!!! :eek::szok: A jak Twoje samopoczucie? Znacie juz plec maluszka? Od niedawna tu jestem, wiec jestem nie w temacie...

Zonqa- no to gratulacje
Magdzik - ja tak miałam jak do lekarza się chciałam zapisać ,a potem się okazało ,że miejsc już nie ma i muszę iść prywatnie :wściekła/y:
w ogóle zmieniam endokrynologa niech się drugi wypowie co myśli na mój temat tym bardziej ,że to endokrynolog- ginekolog to może mnie lepiej poprowadzi w ciąży.
Bunny - witaj :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry