Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mary - kto wie ,może tym razem będzie siup i już![]()
przepraszam że marudzę ale od godziny trzymam telefon w ręku i cisza. u nas ok napisałam tego licencjata i teraz nie mam co robić w ciągu dnia a wczoraj byłam tak podekscytowana tym że oddałam pracę i mam spokój że usnęłam dopiero po 1 szej a tak leżałam i myślałam że z wielką chęcią bym się upiła
już tak dawno nigdzie nie wychodziliśmy razem że chyba muszę coś zorganizować ale poczekam może jeszcze z miesiąc do obrony ech lecę dalej dzwonić może w końcu się uda
Mary ile płacisz za mleko dla małej? Nam nie chcą dawać juz na receptę więc ostatnio płaciłam 100 % za dwie puszki 80 zł. Do nie dawna receptę dostawałam od koleżanki której syn tez pił to mleko ale jej juz tez nie chcą wypisywac bo dziec skończył rok. Mój Pati nie chce pić innego
No, ale poki co za Nutramigen nie placimy. Ale byl okres zanim dostalismy recepte, wowczas placilismy 100% - tu Nutramigen jest okrutnie drogi nawet jak na tutejsze warunki - 120-140 zl za puszke!!! 
A jak Twoje samopoczucie? Znacie juz plec maluszka? Od niedawna tu jestem, wiec jestem nie w temacie...