reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nasze sukcesy:
Bunny86- syn 05.2010, termin porodu: 01.09.2012- chłopiec
Karola- 27 lat, syn 08.2009, termin porodu: 10.09.2012
Kasiaip83- 29 lat, syn 10.2007, termin porodu: 10.12.2012
[FONT=&amp] Goko - 30 lat, 2 synów, termin porodu[/FONT]:

Nasze starania- trzymamy &&
Kinga- 26 lat, syn 12.2006, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania rozpoczęte
Lile- 27 lat, syn 11.2010, starania rozpoczęte
[FONT=&amp]Anna2101[/FONT][FONT=&amp]- 19 lat, córka 09.2011, starania rozpoczęte[/FONT]
[FONT=&amp]Phoenix[/FONT]- 27 lat, syn 09.2009, starania rozpoczęte
[FONT=&amp]Joweg- 20 lat, starania rozpoczęte[/FONT]
Maryla86- 26 lat, syn 05.2011, starania rozpoczęte
[FONT=&amp]Jord- 28 lat, córka 05.2010, starania rozpoczęte[/FONT]
Baskaaa-21 lat, starania rozpoczęte
[FONT=&amp]Trojan85- starania maj 2012[/FONT] ????
[FONT=&amp]Diablica3010- 27 lat, córka 11.2010, starania maj 2012[/FONT]????

Poczekalnia
Gosiula23rex-28 lat, córka 09.2009, starania czerwiec 2012
Jagisia- 27 lat, syn 15 miesięcy, starania wakacje 2012
[FONT=&amp]Wisieńka-syn prawie dorosły, córka 07.2011, starania wrzesień 2012[/FONT]
[FONT=&amp]Paulinka109- 25 lat, syn 10.2010, starania wrzesień 2012[/FONT]
JustkK- 28 lat, syn 10.2009, starania jesień 2012
Magdzik20-22 lat, syn 08.2010, starania zima 2012
Leno_no- 22 lat, syn 09.2009, starania 2013
Mary-beth- 27 lat, córka 11.2011, starania styczeń 2013
[FONT=&amp] Kobietka- 25 lat, starania maj 2013
Paulina.oo- 19 lat, starania wakacje 2013
Zonqa-28 lat, syn 10.2009, starania w planach
Ciocia Klocia-28 lat, córka 6 lat, syn 4 lat, starania w planach
[/FONT]
[FONT=&amp]Kamea- 28 lat, syn 01.2010, starania w planach[/FONT]
Oszqrde- 25 lat, syn 07.2011, starania w planach
[FONT=&amp]MeKlaudia[/FONT]
Julita1212
MA-KA
Julka05091985
[FONT=&amp]Ikasia[/FONT]
[FONT=&amp]Asaiczek18 [/FONT]

Dziewczyny trzymajcie bardzo mocno kciuki może ja dołączę z nowym cyklem do starających się. Trzymać mocno kciuki.

reklama
witam!!!
mi narazie pozostaje trzymac &&&&&& za starajace sie:tak:
u mnie nie wiem,ale chyba przez castagnusa cos nie tak mam,i to nie fasolka,bo narazie sie nie staramy,tylko chcialam wyregulowac cykl:-(narazie czekam na @,nawet nie wiem czy do poczekalni sie dopisac?chcialam zaczac brac wiesiolek,ale to tez musze czekac,wiec mysle ze ta poczekalnia do mnie pasuje?
aaa i moj szanowny malzonek jak z nim rozmawiam to wpadka mu pasuje,a jesli chodzi o plan to facet niezdecydowany,albo tak tylko mowi:eek:jak mowie,ze nie mam @ mowi ze moze w ciazy jestem i glaszcze brzuch:-pi jak tu sie nie stresowac?chyba chce zebym sama decyzje podjela:szok:
Pozdrawiam was wszystkie i trzymam &&&&&&

Mary współczuje.............. u nas tez ząbki dziś w nocy małemu troche dokuczały ale wsaził mamie reke za bluzke pomacał cyca i zasnoł z uśmiechem na ustach - prawdziwy facet ;-)
tak tak po @ starań ciąg dalszy ;-)

zyta a co Ci sie po costagnusie poprzekręcało ?? mi ostatnio pomugł i dzis zaczełam kuracje i mam nadzieje że znów pomorze ;-) no i ja mysle że spokojnie możesz sie zapisać do poczekalni albo nawet do starających i jak zaliczycie wpadke to będziesz wystarana ;-) no tak jak piszesz to chyba faktycznie małżonek chce na Ciebie tą deyzje zrzucić ;-) i skoro tak głaszcze brzuszek i wogule to myśle że chce tej wpadki , więc może ustalcie że jak będzie to będzie ???????????????????????????????????? no ale nie chciała bym narzucać tak tylko propozycje dałam oczywiście ;-)

matko mój kawaler ma dziś roczek ehhhhhhhhhhh zdecydowanie za szybko to zleciało

Ledwo weszłam a tu M mi pisze żebym poszła do garażu zanieść wodę do polania betonku , więc idę zanieść tę wodę i zaraz wracam.
Zonqa- trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
Wisieńko- współczuję takiego zamieszania i tak jestem w szoku ,że wszystko ogarniasz
Mary- współczuję ząbkowania oby szybko wszystko wróciło do normy
Zyta- a może wpadniecie ? hi hi a nie da się tak pogadać z Twoim M kiedy by tak zacząć się starać?Mój mówi ,że za rok bo tak lekarz kazał ,a jakby można było wcześnie to już bym foremkę zalewał:-D
Paulinko - ona jest przygłucha ma aparat słuchowy to pewnie w nocy nic nie słyszy , gorzej mają sąsiedzi z dołu :-D:-D:-D
Jord- witaj :)
dobra lecę z tą wodą.

My juz po spacerku, a przy okazji odebralam recepte na Nutramigen dla Mii u naszej rodzinnej. Teraz Mia bawi sie w kojcu, a zaraz czas na drzemke.

Marylka - 100 lat dla Bartusia na 1. urodzinki!!!

Kobietka, Marylka - dzieki, babeczki! U Mii juz od 3 miesiecy sa biale kreseczki na dziaselkach, a marud na potege u niej od jakich 3 tygodni, wiec cos jest na rzeczy, ale czemu to tyle trwa??? :oo:

Maryla - no to kciuki zacisniete!!! A w tym cyklu lecisz na castagnusie czy na razie bez wspomagan?

Wisienka - u Ciebie jak zawsze masa roboty. Mam nadzieje, ze znajdujesz czas na odpoczynek!

Zyta - kiedykolwiek rozpoczniesz staranka, trzymam kciuki! ;-)

Zonqa - kciuki zacisniete!

A u mnie juz bezpigulkowe cykle, tzn. pierwszy. Trzeba troszke oczyscic organizm, nie?

Milego popoludnia!
Ja zmykam zaraz klasc moja panne na drzemke!

witam i ja:)

dziś po pracy jedziemy kupić rower dla Filipa :happy: ależ bedzie radocha.
Fiol najbardziej się cieszy z tego że będzie mógł jeszcze szybciej jeździć bo wieksze koła! :-D

Mary no mój takie napuchnięte dziąsełka ma bidulek to był by 9-ty ząb jak wyjdzie
tak od dziś jestem na costagnusie - nie wiem czy nie za szybko ale z drugiej strony na co czekać ;-)
wiesz ze ja w gorącej wodzie kąpana i wszystko na wczoraj bym chciała

Kinga udanych zakupów ;-)

Dla bartusia
00020328.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry