reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mary-beth dziękuje, mam na dzieję że będą to owocne starania.. chociaż to dopiero 1 miesiąc ale kto wie:-)

My już kupiliśmy śpioszki.. znaczy sie w jednej ze tak powiem paczuszce było 5 par różnych śpioszków.. były w przecenie.. mój maż stwierdził że co tam się będziemy szczypać :-)

reklama
Witajcie życzę Wam miłego dzionka :)
Paulinko - Ty chyba pisałaś sąsiadach za ścianą , nasi z góry jak się starali to był taki łomot ,że szok:-D sąsiadka urodziła dwoje dzieci po czym się przeprowadzili do większego mieszkania i teraz mieszka tam starsza pani i jest cisza ,teraz my hałasujemy ,a jak przyjdą staranka to co to będzie:szok:.
Ja dziś mam placuszki ziemniaczane i resztę ryżanki ,a Wy co pichcicie ?????
Pozdrawiam wszystkie staraczki ,
Zonqa - lista imponująca i ile staranek w toku superaśnie trzymam za wszystkie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

witam was

marylka widzę że się staracie już o drugie :) fajnie! powodzenia Ci życzę!!!! :tak:

u mnie ok
zapracowana
teraz czerwcowe staranka przed nami :)

hej bardzo dawno mnie tu nie było ale to przez pisanie pracy licencjackiej no ale praca już oddana więc obiecuję zaglądać tu częściej ;-)
Z mieszkaniem na razie lipa w poniedziałek idę do burmistrza to może coś się ruszy bo jak nie to pewnie będziemy musieli się wstrzymać ze starankami tfu tfu :) Kacper zdrowy rozrabia strasznie czasami sił mi do niego brakuję od 10 dni jest bez pampersa do czego też już nie mam siły ale wierzę że mu się uda;-)
Mocno zaciskam kciukasy za wszystkie dziewczyny które już rozpoczęły staranka oby były owocne :-)

Magdzik - witaj super ,że już jesteś :) fajnie ,że praca już oddana ,ja czekam ze starankami tak jak jest w naszej tabelce do maja 2013 chyba ,że mi lekarz pozwoli wcześniej zagadam na ten temat w czerwcu na wizycie.

Kinga - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! Zacisniete bardzo mocno, kochana!

Magdzik - witaj, nie mialysmy jeszcze przyjemnosci. Powodzenia z odpieluszkowaniem i mieszkankiem!

Kobietka - hej, kochana! :-)

Witajcie,
Mam do rozdania wejściówki do portalu dla starających się o dziecko - ovufriend.pl (portal jest jeszcze w wersji zamkniętej, dostępnej tylko z zaproszeniami dlatego potrzebny jest poniższy link). Wkleiłam już ten link na innym wątku ale może to będzie pomocne również dla Was.

http://ovufriend.pl/?code=abaloke

W OvuFriend dowiecie się między innymi:
- kiedy nadejdą najpłodniejsze dni w cyklu,
- czy i kiedy owulujecie,
- czy Wasze cykle wyglądają prawidłowo,
- czy Wasze objawy po owulacji mogą wskazywać na ciążę,
- co przeżywają i jak wyglądają cykle innych kobiet starających się o dziecko.

Pozdrawiam wszystkiego starające się (ja "walczę" teraz o drugiego szkraba, miało pójść łatwiej niż z pierwszym, ale niestety u nas tak nie jest...). Powodzenia!

Dzieki kobietka22, teraz przy drugim to już wiem że to dłuższa sprawa, choć na początku trochę się łudziłam że przy kolejnym dziecku wszystko idzie łatwiej. U mnie to się nie sprawdza ;)

reklama
Grunt to nie myśleć o tym (tylko jak?) , kochać się wtedy kiedy ma się na to ochotę ,a reszta sama się zrobi w swoim czasie , czego Wam życzę z całego serca i oby to było jak najprędzej:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry