reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć wszystkim, postanowiłam dołączyć do grupy staraczek 2013! bo sama chcę postarać się w tym o dzidziusia albo i w przyszłym :) wszystko zależy od wyników badań i leczenia które zaproponują mi na wizycie lekarze :)
super zapraszamy do czestego klikania ;-) i oby szybko sie udało ;-)

no pogoda do duszy...oby taki cały miesiąc nie był...
Sylwiu, oszczędzaj się i dużo leż...daj znac po usg, to na pewno nic groźnego, nie przemęczałaś się? a jak z dźwiganiem małej teraz? podnosisz ją? na pewno ciężko przy takim malutkim dziecku go nie podnosić.. trzymam kciuki!!
my siedzimy w domku, mam l4 z leżeniem, moja lekarz kazala mi byc do 16 w domu, bo podobno może byc kontrola z zusu i jakby mnie nie zastali to moga zwolnienie cofnąć...czy orientujecie się czy żeczywiście trzeba być ciągle w domu, jesteście juz na zwolnieniu i w dodatku z leżeniem? jak tak to czy wychodzicie do południa na spacerki? nie wiem co robic, bo nie chce mi się marnować dnia jak będzie ładnie na siedzenie w domu:(
hej to zalezy jakie Ci lekarz zwolnienie napisał jak na l4 napisał ze masz leżeć to musisz być w dom a jak masz l4 ale nie masz zaznaczone ze musisz leżeć - to nie musisz być i nawet jak przyjda to własnie możesz powiedzieć ze byłaś na spacerze czy u lekarza i że nie masz napisane że masz leżec plackiem i będzie ok ale jak masz napisane że masz leżeć to mogą robić problemy z tego co sie orjentuje ;-)

reklama
Jestem po usg nie za bardzo zadowolona trwalo 3 minuty ;/
Ogolnie pecherzyk ciazowy ma wielkosc 5tygodni2dni wqiec mniejsza niz powinna byc za tydzien mam miec kontrolne usg .
Lekarz powiedzial ze tetno chyba dodatnie ale nie jest pewny bo ciaza jest za mala.

Sylwia leż odpoczywaj i się nie stresuj nadrobi wszystko
a może lekarz ciapa i nic nie widzi może leć jeszcze do szpitala i powiedź że cię brzuch ciągnie niech zrobią usg i będziesz spokojniejsza

ale ja mialm usg na szpitalu bo naleze do szpitalnej przychodni i lekarz ze szpitala robil to usg ;/ ale wychodzilo by sie ze jest ok bo u mnie z cyklemi bylo roznieee raz mialam 33 dni raz 38 dni a raz 42 dni wiec widzisz ale mialam nadzieje juz na serduszko

Cześć Kobietki :) wróciłam niedawno od fryzjera, trochę zmian nie zaszkodzi :-) i czasem G mnie dziś nie pozna jak wróci z pracy, pogoda paskudna- ale życzę Wam cieplutko miłego i spokojnego popołudnia i leniwego długiego weekendu już na zaś :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry