Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe,pewnie nie uda mi się ich wszystkich przeczytać ale z tego co zdążyłam się zorientować wszystkie macie tu ze soba bardzo fajny kontakt :-) Miłego dnia wszystkim!
...hmmm do tego driniaczek z lodem i kojąca muzicka techno-trans
....aaaa no i ja chyba nie doczytałam wcześniej.....prosze ślub nam sie szykuje.....to gdzie wpadać na bibkę?w norwegi sie pobieracie? pewnie malusia zaniesie wam obrączki hm? opowiadaj kochana zwłaszcza że i u mnie za rok weselicho...moje własne
A kiedy macie zaplanowane? :-) U mnie suwaczek odlicza. ;-) Pobieramy sie w NO, a Mia bedzie nam albo kwiatki sypac, albo faktycznie obraczki na podusi bedzie niosla. :-) Na razie jeszcze nie mamy zamknietej listy gosci, ale okolo 65 osob najprawdopodobniej. Poza tym jestesmy na etapie poszukiwania lokalu i wczoraj widzielismy przepiekny dwor, ktory zaklepalismy, ale musimy jeszcze obejrzec inne, bo oni tu maja jakies dziwne reguly... Pani oprowadzajaca nas byla jakas dziwna i ogolnie malo wiedziala o tym, kto, co i za ile...
Jeszcze mamy troche czasu na szczescie. :-)
?