reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie :)
Ja tez myslala ze starczy 5 minut :szok: ale ja mam w domu tylko elektroniczne ze wzgledu na mala :)
Bylam dzis na usg i dzidzia ok chyba chlopiec ale nie bylo widac kregoslupa wiec za 4 tygodnie mam zrobic kolejne usg a kolo 5 idziemy na 4 d zeby byc na 100 procent pewnym ze to chlopiec i przy okazji podgladnac ten kregoslup ale ja wiem ze wszystko jest dobrze dzidzia jest wielka jak na 21 tygodni wiec wieksza ciaza o 1 dzien ale normalnie to powinno byc 19 tygodni i 5 dni wiec dzidzia sporaaa :)
a co do @ to ja nawet niewiemdzialam ze nie dostane bo u mnie wszystko bylo sutki wrazliwe tylko ze ja nie mam bolow jajnika ani podbrzusza wiec ja nigdy niewiedzialam kiedy malpa nadejdzie..

reklama
Sylwia - to super ,że wszystko ok rośnie Ci dzidzia jak na drożdżach kciuki za kolejne usg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No ja też mam wrażliwe sutki ,ale to zawsze przed @ tak miewam więc na dwoje babka wróżyła.

Sou wazy 360g a co do kregoslupa to sie martwie bo bylo zle ustawione a usg w szpitalu tez takie sobie jest ale opis mam taki kregoslup nie do oceny (od tylu0zachowana ciaglosc i badz tu madry ;/

Souillac - nie mam pojęcia bo ja mam 400 folik kupiony i go łykam ,a w takim przypadku to nie wiem czy tak można robić ,że brać 2 żeby też nie przesadzić z witaminami bo to się tak mówi ,że tylko witaminy ,ale to jednak tabletka może dziewczyny coś Ci poradzą.

noooo ultra krótki to tak pierwszy raz mi się zdarzyło 25 dni :szok: czyli owu była dawno temu ,a i mogliśmy wpaść bo owu występuje 14 dni przed @ więc zahaczyło o czas bezgumkowy bo my do 9 dc bez gumek mogła być córa z tego przy dobrych wiatrach.

hej!
Dziewczyny a my siedzimy w domu Wenia się nachodziła do przedszkola, tzn. chętnie by tam była ale jak ja siedzę ona sie sama bawi i uczestniczy w "zajęciach" tylko wiecie to takie przedszkole ja miałam inny plan by ją tam zostawić iść pare dni by popłakała i w końcu by się zadomowiła, ale jak tylko zaczęła płakać to po mnie dzwonili i do d.... taka robota! A zresztą więcej ja ją w domu nauczę...
A mi tam wsio radno co będzie byle było i zdrowe się urodziło- narazie staram się nie nakręcać odpuściłam będzie co ma być kiedyś musi zatrybić stwierdziliśmy że to niepowtarzalna okazja kiedy można czerpać radość z sexu na luzie, i robić co tylko dusza zapragnie także dziewuszki korzystajcie
sylwia będzie ok zobaczysz - miło poczytać jak piszesz o USG wspomnienia wrcają!

reklama
Gosia- ja trzymam kciuki za Was, pewnie ,że tak najlepiej na luzie do tego podchodzić i za bardzo się nie nakręcać.
Souillac- na dwoje babka wróżyła zobaczymy za jakiś czas co z tego będzie trzymam kciuki mocniuchno.
Ja sobie daję czas na przygotowania witaminki i te sprawy no i wizyta u pani dr i rozmowa na temat starań kiedy będzie można może da się trochę przyspieszyć ,a jeśli nie to wiem ,że to dla mojego dobra.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry