reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jord gratulacje

U nas póki co spokojnie choć czekam na wizytę gin bo mnie strasznie boli kręgosłup i nie wiem czy nie pójdę na rehabilitacje ale póki co muszę się oszczędzać boję się tylko że będę miała nakaz leżenia i zakaz dźwigania ale to się okaże 26

Pozdrawiam Was cieplutko

Czesc dziewczynki!

Sle pozdrowionka!
My dzis u mojej siostry pol dnia spedzilismy. No i moja mala po raz pierwszy sama stanela, a do tego moja siostra jej wypatrzyla... 2 kolejne zabeczki!!! :-)

Jord - i tu gratuluje!!! :-):-) Zdrowej i spokojnej ciazy!!!

Diabliczka - hej! :-)

Gosiula, Sou, Kobietka, Diablica i wszystkie potrzebujace - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Pozdrawiam!

hejka!
Jordziku szczere gratulację!!
Mery- jak już składam gratulację to i twojej córci się należą BRAWO!!
A ja narazie czekam i nie czekam tzn. pełen luz będzie co ma być jeśli chodzi o bobo- po prostu zaczęliśmy się bawić z mężulkiem ( jeśli chodzi o nas jest dobrze a nawet lepiej niż dobrze!). Mamy mega dużą wyobraźnię co do naszych upojnych nocek i o to chodzi!!

jordmoje gratulacje kochana !!!!!! :)
wszystkim potrzebujacym ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
u mnie test wyszedl 43 dnia bo nie wierzylam w ciaze a do zaplodnienia doszlo w 22 dc.

no Jord, no to sukcesik :) nie zawsze można wierzyć tym testom, u mnie też pokazywał na początku negatywnie , a po kilku dniach 2 kreseczki:P A u mnie jeszcze niecałe 3 miesiące ciąży i powitam synusia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry