reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej kobitki lata mnie nie było i pewnie mnie nie pamiętacie.Niestety kawał obowiązków a przede wszystkim praca po prostu zabijaoficjalniei mi czas! Dziś wpadam w wyjątkowej sprawie. Informuję że zaczęliśmy ooficjalne staranka! Trochę mnie strach obleciał jak sobie poradzimy finansowo i organizacyjnie ale wiem że jeśli zdecydowaliśmy się to lepszego momentu nie będzie.
Może teraz znajdę więcej czasu i siły żeby do was wpadać!
Pozdrawiam

hej :) dziękuję za ciepłe przyjęcie :* tak na prawdę nasze starania o dzidzię są uzależnione od jutrzejszej mojej rozmowy... jestem dobrej myśli, ale wiadomo że stres jest :P staram się o dostanie na doktorat, wtedy nie będę się musiała bardzo martwić o przyszłość po porodzie... a żeby też na początku pracy nie zaciążyć, to postanowiliśmy że zaczekamy do przyszłego roku, może do wiosny, a może wcześniej...

czuję że mój instynkt się baaardzo obudził... ale wytrzymam te kilka miesięcy :rofl2:

Wisieńka trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie :)

Jordgubbe ojej, zdrówka dla Malutkiej!

ech biorę się za powtarzanie słówek z angielskiego na jutro...

edit
ech przełożyli rozmowę na 27.09 to się jeszcze trochę postresuję...

Ostatnia edycja:
Jestem
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif

Maly wazy 460 gram czyli jak na 23 tygodnie i 1 dzien duzy chop i potwierdzony na 1000000 % mam fotke jajeczek hehe no i wszystko dobrze serduszko zdrowe kregoslup tez nerki tez i nie ma downa bo podzial w stopie o tym swiadczy a go nie ma paluszki sliczne a jak tanczyl hehe a ulozony jest miednicowo

Sylwiu, a downa też stwierdzaja na podstawie przezierności kości nosowej, prawda? co to jest ten podzial na stopie? jejku, chyba jak ta przezierność z kości nosowej wyjdzie ok, to nie ma powodu do niepokoju?? tak pytam, bo znajoma jest w ciazy i wlascie maluch jest chory:((

Sylwia gratulacje Synka!!! :)

ja po cichu myślę że chciałabym córeczkę, bo w rodzinie prawie sami chłopcy ;p Bratu mojego TŻ właśnie w weekend urodził się drugi syn ;) dziś widziałam zdjęcia, też już bym chciała... a tu @ się skrada nieśmiało...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry