reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej!
Dziewczynki u Nas zabiegane dni mąż na prawko na motor się zapisał i my z mała sobie z nim jeździmy. W sobotę wyprawiamy jej urodzinki także z tym tez troszkę biegania i wylewki w domku u nas ale to dobrze im mniej wolnego tym lepiej...
Sou-ale się nakręciłaś chciala bym tak niecierpliwie czekać na testowanko mi wypada @ 1 października ale wcale nie myślę o testowanku bo się boję w ogóle jakoś tak sasowałam bedzie co ma być liczy sie zabawa i przyjemność...
Ciekawe jak tam kobietka?

Dzien dobry!

Jord - ooohh, jak sie ciesze, ze juz swojego groszka zobaczylas!!! :-) Kiedy nastepna wizyta? I termin na kiedy masz? :-)

Sou - czyli 26-go trzymac kciuki? ;-)

Gosia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl!

Pozdrawiam Was wszystkie!
U nas OK, w tym tygodniu kilka waznych kontroli lekarskich z Mia, wiec mam stresa...

Milego dnia!

hej :)

Gosiula motor fajna sprawa, my z Moim na jakieś 2tyg zdaliśmy własnie prawko na motor :) już się nie mogę doczekać gdy będę jeździć :)

Sou dobre podejście :tak: trzymam kciuki za pozytywa :)

Jord ojej cudownie że zobaczyłaś Bąbelka!!! :) niestety te testy to czasem o kant *** potłuc...

a ja czekam na Mojego aż wróci z pracy i jedziemy do jego Brata, bo Bratowa wyszła dziś ze szpitala z maluchem i jedziemy ich odwiedzić :) mam nadzieję że Luby jeszcze bardziej się zapatrzy na dzieciaczka :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry