reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jord a to faktycznie testy mogły jeszcze nie wychodzić, późno miałaś owulkę, ja w tym cyklu miałam 18dc też mi się trochę poprzesuwało bo w czasie pomiędzy przyjmowaniem tabsów miałam cykle 28dniowe owulka 14-15dc. A teraz mam 32-33dni i owu koło 18dc...
Fajnie Ci się dzieciaczki zgrały co do miesięcy :) Masz jakieś preferencje co do płci? ;p

reklama
Kinga,

tak - udało się! Trochę z zaskoczenia, bo już spisałam na straty ten cykl, a tu proszę
biggrin.gif
Sierpień to mój szczęśliwy miesiąc i po raz drugi zostanę majową mamą
biggrin.gif

A jak u Was, Kochana?

JORD śliczny suwaczek! :-) ciesze się że wam sie udało!

no ja nadal walczę widzisz..... w końcu może i na mnie przyjdzie pora :sorry: Buziak

hej!
Jord aż miło popatrzeć na taki suwaczek może jak by sie tak zapatrzyć to się i u Mnie pojawi!
U nas dziś zwariowany dzień jutro urodzinki wszystko było by oki gdyby nie fakt, ze mój małżuś dziś dowiedział się, że jutro na 10 rano idzie do pracy super!!
Jeśli chodzi o staranka to sa upojne ale na 1 mam termin @ i już czuję jakbym miała zaraz dostać kurcze trzeba wykrzesać z siebie siłę bo co mi da załamka nic tłumaczę sobie że dzidzia bedzie kiedy sama tego zechce!!!

Gosiu dobre nastawienie :)
A gdzie reszte wcielo ??
ja bylam wczoraj w pracy a dzis sobie odespalam ;p a mala mi nie pozwala siedziec na kompie bo ona musi miki ogladac menda mala ;p

reklama
hej dziewczyny

ja niestety w piątek wylądowałam z plamieniami w szpitalu. Bąbel jest cały i zdrowy, rośnie, serduszko bije, niestety pojawił się mały krwiaczek i stąd plamienia. Dostałam leki i nakaz leżenia i zakaz seksu. Ale jestem dobrej myśli i tego się trzymam.

Pozdrawiam Was cieputko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry