reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Souillac- gratki :)
witam się po tygodniowej nieobecności musiałam na troszkę zniknąć ,ale już jestem:-)
w marcu kończymy z panią dr branie leków , tzn od marca odstawiam leki ,a potem staranka , cieszę się bo się bałam ,że będę musiała łykać prochy w ciąży.

hej kobietka daaaawno cie nie było...tydzień to jak wieczność.

to skórciło się oczekiwanie tak? to świetnie już wkrótce na wiosne bedziesz nam sie tu stresować przed testowaniem;-)

Diablica- nie wiem czy się skróciło właśnie bo nie wiem ile czasu potrwa odstawianie ,no ,ale najważniejsze ,że coś się ruszyło ,że obędzie się bez leków to mnie bardzo cieszy:tak:

Kobietka super ze jestes juz kochana :) tydzien szybko mija a mi to juz wogole co tydzien mam cos do zalatwienia dzis sprawa w sadzie testament dzidka bedzie otwarty jutro alergolog z mala w srode ide sie zapisac do gina czwartek wolny a w piatek i w sobote do pracy i tak non stop ;p a do marca juz niedaleko kochana wazne ze pani dr dala wolno reke juz od marca :)

sou sliczna kreseczka a moze urodzisz 5 czerwca to by bylo w moje urodziny ;p trzymam mocno kciuki zobaczysz juz niedlugo swojego kropka i czuje ze to bedzie dziewczynka ;p;p;p &&&&&&&&&&&&&

a dla reszty potrzebujacych od mojego synka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry