reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
zonqa napewno bedzie dobrze 11 tyg juz za wami a malutkie rosnie i jest zdrowe to najwazniejsze ja tez mialam krwiaczek ale sie wchlonal po jakims czasie bedzie dobrze kochana :)

reklama
Czesc wszystkim!

Zonqa
- oby ten krwiak szybko zniknal i plamienia juz Cie nie meczyly!

Sylwia - jak sie masz?

Jord - jak Twoje samopoczucie?

Gosia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II na tescie!!!

U nas hektyczne ostatnie dni, dlatego malo mialam czasu na forum, ale juz bedzie lepiej! :tak: W piatek zaliczylismy z moim M. super koncert! :tak: Zas Mia spala u dziadzia i czula sie tam rewelacyjnie! :-)

Buziaki i pozdrowienia dla Was wszystkich! :-)

Starszy brat daje odpoczywać.

Krwiaczek jest na szczęście maluti 1,5x1,5 cm więc mam nadzieję, że szybko się wchłonie i będę mogła jako tako funkcjonować :)

Przestraszyłam się i to bardzo ale po usg wszystkie emocje opadły i się uspokoiłam

kurcze jak takie maleństwo potrafi przestraszyć człowieka no nie? mam nadzieję że sie wchłonie raz dwa....bo z tego co piszesz leżenie nie lezy w twojej naturze...i może być cięzko co nie?

Filip ma prawie 3 lata więc w sumie sam potrafi sobie zorganizować zabawe...masz jakieś dolegliwości ciązowe?

która teraz testuje? paulinka ty??

Hej!
Sou no nie mogę ty szczęściaro GRATULACJĘ!!!- proszę o fluidki
Zonqa kochana uważaj na siebie a będzie oki!!
U nas wczorajsze urodziny udały się goście dopisali było super nasza mysia dzielna bo wieczorkiem w piątek dostała gorączki i z tą gorączką świętowała- jak wszyscy pojechali to skwitowała, że mamy jej imprezkę wyprawić bo to były tylko urodziny!!!
A tak to znów jej dziś przeszło a za to ja zakatarzona masakra normalnie!! Mężuś właśnie do pracy pojechał i tak 3 nocki bez niego ale 4 nocka oj! czyste szaleństwo będzie!!
Sou kurcze szok też tak chcę!!!

Diablica-Filip chodzi do przedszkola więc większość dnia leżę grzecznie. Mama go odbiera i stara się go zawsze czymś zająć a poza tym Fifek jakimś cudem rozumie że nie mogę tak chodzić i muszę leżeć i potrafi się sam bawić a jak potrzebuje mamuni to wchodzi do łóżka przytula się i wtedy rysujemy, oglądamy i czytamy bajki.

Ale fakt faktem nie lubię być zależna od kogoś i już mnie trochę tyłek i plecy bolą od leżenia ale bąbel jest w tej chwili najważniejszy

Sou-ogromne ciche gratulacje

Gosia-solenizantka była dzielna, super że imprezka przepraszam urodziny się udały:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry