Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Diewczyny, czy u Was też taka ponura pogoda dzisiaj? Ja w sumie czasami nawet lubię takie dni - nie ma to jak dzień pod kocem, z ciepła herbatką i książką
Hejka!
U mnie też dziś typowo jesienna pogoda!Werunia jest dziś przekochana i przekomiczna slodziak z niej do schrupania!!!
Siedzimy sobie w domku wszyscy mężuś dziś ma wolne.
Teścik robiłam i chyba negatywny @ brak czekam czekam....
Hej kochane.
Wrócili8śmy z urlopu i czeka mnie teraz miesiąc prania, prasowania i sprzątania. Uwielbiam jechać na urlop ale wracać nie nawidze.
Do tego już mnie dopadły ciązowe dolegliwości sennośc no i pierwszy hafcik. Udaje, ze nic mi nie jest, może sie nie rozkręci
Spadam do roboty, buziaki
no mja piekny miesiac
Ja mam dziecko letnie a bede miala zimowe teraz
Gosiu ja zadam to samo pytanie chyba negatywny jak to ?? nie jestes chyba do konca pewna
mary, sylwia, jord dziekuję :*** mary termin wstępnie mam na 12-13 czerwiec :-) Jak narazie jest bardzo spokojnie, tylko bolą mnie bardzo piersi i sutki, tak samo jak w pierwszej ciąży. Mam nadzieję, ze żadne przykre dolegliwosci się nie rozkręcą ;-) sylwia jak się czujemy?? :-)