reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pam - rób tak jak czujesz. Powiem Ci, ze ja czekałam z zajściem w ciążę - najpierw dobra praca, mieszkanie ślub - a teraz straciłam dziecko, mam prawie 29 lat i perspektywę tego, że jak urodzę, będę miała 30-stkę.. Ale też nic na siłę - najważniejsze to zrób najpierw wszystkie niezbędne badania. Powodzenia!

Aniołek - bardzo Ci współczuję, straszne to co przeżyłaś.. :szok:

Paulina - trzymam kciuki za wizytę i troszkę zazdroszczę II - mam nadzieję, ze wkrótce do Ciebie dołączę

A ja się właśnie zabieram za urodzinową kolację dla mojego K, wraca za godzinę. Tort już gotowy :)

Ostatnia edycja:
reklama
U nas też preferują badania po 2-3 poronieniu i trzeba być dociekliwą kobietą, żeby zrobić to od razu. Chociaż jeśli poronienie nastąpiło bardzo późno to powinni sprawdzić co się stało. Pam Ty nie wiesz dlaczego?

W Pl mogłabyś zbadać maluszka i zobaczyć co się mogło stać. Troszkę Cię rozumiem, bo straciłam dzidzię, ale w 5 tc, nie w 30 tc. Tym bardziej czujesz pewnie,że chcesz mieć dzidzię. Przynajmniej ja tam teraz mam.

Oni po poraodzie za moja zgoda zrobili badania i post mortem ale nie chcieli badz nie potrafili mi powiedziec nic wiecej poza tym ze zatrzymalo sie serduszko i nie z mojej winy. Ja bardzo chce miec dziecko przez te 4 lata meczylo mnie to teraz wkoncu czuje sie gotowa....

Smutne jest to,że matki muszą prosić się o badania i przyczyny, szukać prawdy. Trzymam za Ciebie kciuki kochana, bez względu na to kiedy podejmiesz decyzję i kiedy się uda. Jesteś bardzo silną kobietą, wiesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry