diablica3010
mama na cały etat
a zauważyłaś że za tydzień święta? może poprostu są zajętę poza tym ile się nie udzielają 2-3 dni? nie przesadzajmy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a zauważyłaś że za tydzień święta? może poprostu są zajętę poza tym ile się nie udzielają 2-3 dni? nie przesadzajmy...
?Ma swoje powody widocznie że nie chce sie udzielać na ogólnym może woli węższe grono. Ja nie zliczam wszystkich postów jak nauczycielka żeby ktoś zaliczył lub nie....zresztą szkoda strzępić języka i tak masz swoje zdanie a ja Ci nie zabraniam go mieć. Uważasz że to niesprawiedliwe bo jedna z naszej grupy się nie udziela niech tak będzie....tylko nasza grupa liczy tymczasowo 7 osób a reszta tak naprawdę ciągnie ten wątek bo bez nich na 100% by zdechł śmiercią tragiczną
A na forum jestem przeszlo od 2 lat wiec nie znikam bez slowa... bo za duzo dla mnie znaczy to forum,aby odejsc bez porzegnania.A to ze czasami malo pisze bo moze nie mam nic do powiedzenia albo mam gorszy dzien,do czego mam prawo.