reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

staraczki 2013 !

reklama
No to jestem po wizycie

za dwa tygodnie mam usg i ginek jest optymistycznie nastawiony mam brać folik i myśleć optymistycznie

12.07 mam wizytę u swojej gin więc pewnie już podejrzy czy coś tam już się rozwija

Na razie nic pewnego nie jest w weekend planuje zrobić już 4 test może wtedy łaskawie pojawią się dwie kreseczki:-p

hej :) oficjalnie zmieniam wygląd sygnaturki, bo po dzisiejszym usg wychodzi na to, że będzie synek:p i gdzie ta moja dziewczynka? chyba następnym razem jak to mój teść powiedział :sorry:

gosiula najlepiej powtórz, z reguły testu się nie odczytuje po dlugim czasie , bo moga zachodzic tam reakcje i dać zły wynik, powtórz to będziesz spokojniejsza, mi tez wyszedł negatywny 3 dni przed@, a tu dzień później pozytywny i teraz czekamy na syneczka:) powodzenia!

Hej!

Gosiula - trzymam mocno kciuki, zeby jednak!!!...

Zonqa - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Kurcze, moj M. strasznie przeziebiony, dzis bedzie pracowal w domku... :zawstydzona/y: Mnie cos bralo, ale jakby przeszlo. Oby tylko Mia sie uchowala!

Milego dnia!

Dziewczyny jutro robię powtórny test. Troszkę się już nastawiliśmy z mężem- objawy mam typowo ciążowe a na teście dalej widnieje kreska....nadzieja umiera ostatnia.
Moje słoneczko właśnie przysnęła chyba przez te upały...
Trzymajcie kciuki bardzo proszę

gosiula ja bym powtórzyla test z rana jutro :tak: oby oby!!! &&&&&&
mary widzę że wakacje wam się wspólne szykują :) fajnie! i już niedługo testujesz! :happy: 3mam kciuki mocno

reklama
Hej!

Gosiula - trzymam kciuki!

Kinga - jak sie czujesz? Wakacji juz sie nie mozemy doczekac! :-):-) Alez sie ciesze! :-) Oby tylko nasz maly troll dobrze zniosl 4 h lotu... :eek: A co do tego cyklu, to jestem niemal pewna, ze nici z niego, wiec raczej czekam na @.

Milego weekendu!

Do góry