Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A weź wytłumacz ze jest inaczej to cyrk na kółkach ;-)hej jestem jestem i puki co wszystko w pożądeczku miewam bóle brzucha i miałam plamienia więc gin dał mi luteine i kazał odpoczywać - z tym odpoczywaniem to różnie ale luteine biore ;-) puki co wszystko jest ok i mam nadzieje że tak już zostanieHejka!
Gosiula - no przykro mi... Ale masz bardzo fajne podejscie! Zgadzam sie, ze tylko liczenie, kiedy dni plodne i seks w te dni nie ma sensu, zwlaszcza nie dziala szczegolnie dobrze na zwiazek, a to przeciez jest bardzo wazne! Tak wiec mocno trzymam kciuki za nastepny cykl!
Jord - hej kochana! Ale fajnie, ze jestes! Mam nadzieje, ze juz problemiki z glowy! U mnie za to dol, tez sie troszke problemow narobilo... My zaczelismy staranka, ale z tego cyklu niewiele bedzie - M. byl tydzien sluzbowo w Amsterdamie, gdy byl okres plodny i chyba nie trafilismy... Ale to nic, w koncu nie o to chodzi, by tylko dzieci produkowac... ;-)
Kinga - ale fajnie czytac takie posty pozytywne!
Maryla cos sie ostatnio nie pokazuje... Mam nadzieje, ze wsio OK!
Milego wieczorku, kochane!!!