reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Kinga - bo wiesz, w kulminacyjnych dniach moj M. byl poza zasiegiem... :-D Delegacja... :baffled: A poza tym moje cykle tuz po pigulkach to jeden wielki cyrk... Ehh!

Gosiula - czekam na Twoj tescik!

Dobrej nocki!

Jord jasne że pamietam! ;) kto jak kto ale ja nie zapominam takich ludzi... zobaczysz uda Ci się i mam nadzieje że już niebawem! :)
mysle że i do nas w końcu szczescie sie uśmiechnie i zobacze II na tescie w tym roku
Pozdrawiam Was

hej!
Teścik zrobiony ale niestety brak drugiej kreski, jakoś tak ostatnio dziwnie się porobilo z tymi staraniami nie ma czasu na fajny bobo sexik a takie baraszkowanie dla samego robienia dziecka to wiecie nie ma sensu...weruś dała mi wczoraj w kość była okropna!!!!
Zaczynamy powoli tynki w naszym domku i już mnie radość ogarnia, że bliżej przeprowadzki na swoje....
Dziewczyny musimy sie telepatycznie połączyć myslami może wspólnymi myślami i siłami zaciążymy wreszcie!?

Hejka!

Gosiula - no przykro mi... Ale masz bardzo fajne podejscie! Zgadzam sie, ze tylko liczenie, kiedy dni plodne i seks w te dni nie ma sensu, zwlaszcza nie dziala szczegolnie dobrze na zwiazek, a to przeciez jest bardzo wazne! Tak wiec mocno trzymam kciuki za nastepny cykl! :happy:

Jord - hej kochana! Ale fajnie, ze jestes! Mam nadzieje, ze juz problemiki z glowy! U mnie za to dol, tez sie troszke problemow narobilo... My zaczelismy staranka, ale z tego cyklu niewiele bedzie - M. byl tydzien sluzbowo w Amsterdamie, gdy byl okres plodny i chyba nie trafilismy... Ale to nic, w koncu nie o to chodzi, by tylko dzieci produkowac... ;-)

Kinga - ale fajnie czytac takie posty pozytywne!

Maryla cos sie ostatnio nie pokazuje... Mam nadzieje, ze wsio OK!

Milego wieczorku, kochane!!!

reklama
Do góry