reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

staraczki 2013 !

Jordgubbe u nas jednak drugi chłopczyk będzie... już mamy niby imię wybrane, nie było wielkich sporów :) Mąż dał się przekonać na Wiktora- będę wołać Wikuś:) Już czuję kopniaczki regularnie od ponad tygodnia:) No i brzuchol rośnie:) a jak u Ciebie?

reklama
gosiula zazdroszczę wlasnego domku!!! My też mamy takowy w planach ale dopiero w dalekiej przyszłości ;-) I mój syn też dał mi wczoraj baaaaardzo w kość... Kiedy planujecie się wprowadzić?
kasia a jak się czujesz w kolejnej ciąży? Fajnie ze drugi chłopczyk będzie i strasznie zazdroszczę tych kopniaczków :-)
jordzik ja tylko jestem ciekawa kiedy Ci się skończy ten zapiernicz w pracy bo niebawem Ty będziesz bidulko cieniem człowieka... Tulę mocno :*

witam!
Jestem dziś happy i to bardzo, ostatnio martwiłam się, że moja Wenia nie potrafi bawić się z dziećmi, jak szłyśmy do parku to taka bidulka stała....I jak to ja zaczęłam działać (żeby jej w przedszkolu było lepiej), poszlam do koleżanki ma dziewczynki w wieku 5 i 3 lat jak moja i przychodzą do niej jeszcze 2 z sąsiedztwa 5 i 6 latka i dziś własnie moje kochane słońce się przemogło i się bawiła..
Paulinko wprowadzamy się na wiosnę chyba, że wczesniej skończymy bo my robimy sami bez kredytów zaczęliśmy w maju 2010 roku także już blisko
Ja też zazdroszczę kopniaczków, aż mi się przypomniało oj! będzie bobo sexik na całego o ile mala nam pozwoli bo wczoraj wgramoliła się między nas w nocy i bylo po robocie- nie chce mieć kurcze rodzeństwa czy co?

gosiula kurcze, budować dom w dzisiejszych czasach bez kredytów i to tak szybko - no szacun... I gratuluję postępów córci :-) U nas jest odwrotnie, jak Dawid wparuje na plac zabaw to sam biega do wszystkich dzieci i się bawi, czasem aż niektóre sa onieśmielone jego otwartością no i niestety czasem bawi się w "króla piaskownicy" i mysli sobie ze wszystkie zabawki są jego :dry: A weź wytłumacz ze jest inaczej to cyrk na kółkach ;-)
Kiedy zaczynacie się starać?

paulinka ,dzięki :) cZujemy się dobrze, wszelkie ciągnięcia w dole brzucha minęły i mogę jest juz mięso , od ktorego mnie odrzucało :) a tą ciąże przezywam tak samo mocno, jak pierwsza ,juz kupuję ubranka i nie mogę się doczekac grudnia:) buziaki kochane:)))

Hej dziewczyny. Jestem tutaj nowa. Mam problem i chciałabym sie doradzic was. Wiec z mężem staramy sie o dzidziusia od grudnia w sumie ale jakos nam nie wychodzi w tym miesiacu no własnie sama nie wiem. Wiec tak miesiaczke miałam 6 07 6 była taka srednia 7 prawie sie skonczyła a 8 juz jej nie miałam prawie kochalismy sie w niedziele a w pniedziałek poplaniłam tak ze tylko troszke pobrudziłam bielizne. Ostatnia miesiaczke miałam bardzo obfita a ta skapa jak nie wiem co. Zaznacze ze mam regularne miesiaczki co 25-28 dni. Teraz mam dziwne uczucie ze zbrzuch mam nabrzmiały jakis dziwny ale nie wiem boje sie zrobic testu zeby znów sie nie załamac ze nie wyszło:( powiedzcie mi czy mozliwe jest zeby m była w ciąży????

Hejka!

Gosiula - no przykro mi... Ale masz bardzo fajne podejscie! Zgadzam sie, ze tylko liczenie, kiedy dni plodne i seks w te dni nie ma sensu, zwlaszcza nie dziala szczegolnie dobrze na zwiazek, a to przeciez jest bardzo wazne! Tak wiec mocno trzymam kciuki za nastepny cykl! :happy:

Jord - hej kochana! Ale fajnie, ze jestes! Mam nadzieje, ze juz problemiki z glowy! U mnie za to dol, tez sie troszke problemow narobilo... My zaczelismy staranka, ale z tego cyklu niewiele bedzie - M. byl tydzien sluzbowo w Amsterdamie, gdy byl okres plodny i chyba nie trafilismy... Ale to nic, w koncu nie o to chodzi, by tylko dzieci produkowac... ;-)

Kinga - ale fajnie czytac takie posty pozytywne!

Maryla cos sie ostatnio nie pokazuje... Mam nadzieje, ze wsio OK!

Milego wieczorku, kochane!!!
hej jestem jestem i puki co wszystko w pożądeczku miewam bóle brzucha i miałam plamienia więc gin dał mi luteine i kazał odpoczywać - z tym odpoczywaniem to różnie ale luteine biore ;-) puki co wszystko jest ok i mam nadzieje że tak już zostanie

tylko że taka zmeczona jestem masakra jakaś z małym tak nie miałam a tu taka pozbawiona energii i tak mi sie nic niechce że szok
z tąd też nie nadrabiam za brdzo
ale trzymam za Was kciki żeby się Wam szybko udało
będę zaglądać co jakiś czas ;-)

hej hej :) można się dołączyć? czy dobrze zrozumiałam, że są tu mamy staraczki od 2013? bo z tego co widzę to są już mamusie w ciąży :)

reklama
matosia witaj :-) i jak najbardziej do nas dołączaj, udzielaj się i generalnie pisz co u Ciebie :-) A wątek faktycznie staraczki 2013 czyli albo te które dopiero planują staranka od 2013 roku albo w 2013 roku urodzi się dzidzia. A mamy tu i takie mamusie które urodzą juz w 2012 a mimo wszystko nadal sa z nami :-)

maryla dobrze ze u Was wszystko ok. Ja też przy Dawidkowej ciąży nie czułam zmęczenia więc ciekawa jestem jak będzie przy drugiej... Dużo zdrówka i odpoczynQ!!

Mnie od rana głowa pobolewa, do tego dziś popołudniu byłam u dentysty to dopiero mi mózg wytrzęsło i chyba zaraz apap pojdzie w ruch bo nie wiem czy zasnę :dry:

Ostatnia edycja:
Do góry