reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

staraczki 2013 !

paulinka a widzisz właśnie się zastanawiałam czy są mamy które dopiero w 2013 będą sie starać :) my dopiero do kwietnia 2013 chciałabym aby dziecko urodziło się po 2014 bo jakoś nie bardzo mi się widzi w grudniu. Pierwsza dzidzia nieplanowana to tym razem wsyztsko musi być na ostatni guzik zapięte :)

a dzisiaj coś z ciśnieniem chyba nie tak było bo mnie też cały dzień głowa bolała

reklama
Czyli jak u mnie wszystko dobrze pojdzie to będę na ostatnich nogach kiedy Wy zaczniecie staranka :-D Życzę aby wszystko udalo sie tak jak tego chcecie! No jakby tak trafiło w grudniu i to jeszcze przez Święta leżeć w szpitalu to lipa troszkę...

Czesc dziewczynki!

Jeju, wreszcie troche lepiej u nas! Moj M. juz tez lepiej sie czuje i postanowil to uczcic robota przy naszej werandzie! :-D Chce ja szybko skonczyc, bo juz malutko zostalo, a bez werandy straszna lipa! :eek: No, ale teraz juz w zasadzie moge z Mia siedziec na zewnatrz. :-) Ale fajnie! Slonko tez wyszlo, wiec od razu lepiej sie czlowiek czuje! Cykl poszedl na straty... :sad: Juz czuje bol brzucha, test negatywny, wiec... :sad:

Milego weekendu!

Cześć!
Wróciłyśmy z Werunią do domku bo zaraz lunie deszcz, wyszalała się z babcią ja pokosiłam trawę.
U mnie nadal cisza w eterze z okresem nigdy tak dobrze się nie czułam jestem pełna energii w nocy spać nie mogę jedynie co to raz na jakis czas mnie podbrzusze pobolewa - pewnie przez bobo sexiki mi sie powaliło z okresem...

Hej babeczki!

Co u Was, jak Wam weekend minal?
Moje male dzis od 5.00 na nogach!!! :dry::confused::shocked2::sorry2::zawstydzona/y::-:)baffled::szok: Nie wiem, co sie z nia dzieje... Ale ja dzis doslownie ZOMBIE i bez kilku solidnych kawek sie nie obedzie! Zreszta, czestowac sie prosze!

images.jpg

Ja oczekuje na @... :dry:
A poza tym dowiedzialam sie, ze sa wyniki naboru na studia i... jestem na liscie rezerwowej... Boze, bylo po 10 osob na miejsce na wszystkich 3 kierunkach!!! :szok:

Czy ktos testuje w najblizszym czasie?

Milego poniedzialku!

gosiula ojeju! No to wstępne, ciche gratulacje :-D Może faktycznie zrób tą betkę!!
mary ja aktualnie od 3 dni mam okres i po następnym zaczynamy działać pełną parą :-) Czyli ja pierwsze testowanie zaliczę w okolicach września.
I moje dziecię też od jakiegos czasu źle śpi w nocy, budzi się ok 5-6 i albo jeszcze pośpi ze mną godzinkę, dwie albo definitywanie wstanie i też jestem wtedy jak zombi ;-) Wtedy zawsze kłade sie z nim na popołudniową drzemkę i później do wieczora już jest super.

reklama
Paulinka - az tak dlugie masz cykle? Trzymam kciuki! Ja czekam na @, choc teoretycznie powinna przylezc dzis... :confused: Mia ma jakies kryzysy ostatnio i to az za czesto! Spi dobrze ze 3-4 noce, a potem tydzien do d***... Poza tym ciezko zasypia nawet w dzien, choc nie miala problemow z drzemkami... :confused: Ja juz nie czaje, wszystko nam sie pochrzanilo ostatnio... Ale za to przyzwyczajamy sie do maminej zupki! :-) Czasem jeszcze sie cala zapluje, ale generalnie juz widze swiatelko w tunelu! :-D No i zabki nadal w drodze, ale juz prawie wylazly, wiec moze to ja meczy...

Do góry