reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

staraczki 2013 !

Gosiula - to bardzo mi przyjemnie :-),że masz takie odczucia , no ,a ja muszę pranie zdjąć jeszcze bo wisi od soboty i jakoś tak mi się nie chce , zjadłam drugą porcję zupki staram się jeść 5 małych posiłków codziennie żeby schudnąć bo utyło mi się znowu ....

reklama
kobietka - ja też zaczęłam mniej jeść juz 1 tydzień sukcesu za mną też mi sie przytyło, ale nie dlatego mniej jem tzn kolacji sobie odmawiam - troszke mnie trzustka bolała a teraz jak ręką odjął!A jak twoje starania o bejbika bo ja wrzuciłam na totalny luz będzie co ma być wierzę w to że kiedyś sie uda!!

Hej!

Gosia - dobre podejscie! ;-) Z tymi zmianami dokladnie Cie rozumiem! Sama to uwielbiam i co jakis czas w domu zmieniam to i owo. ;-)

Kobietka - witaj z powrotem! :happy:

Hejka kobitki:).... A ja umieram bo przyszła @, ale to dobrze bo w końcu się uregulowała, teraz mam takie 30-31 dniowe cykle a jeszcze kilka mc-y temu nawet 37, więc nigdy nie wiedziałam kiedy się mogę spodziewać, Byłam dzisiaj u Kuzynki ma synka 6 letniego i podobno już dwa lata starają sie o kolejne bobo ale bez skutków, trochę mnie to zmartwiło, bo jak nam tak będzie szło to przed trzydziestką się nie zmieszczę. Ale humorek poprawił mężuś czekał na mnie z obiadkiem:) Zupka czosnkowo-serowa - idealna na takie chłodne jesienne dni.
a teraz leże już sobie pod kocykiem w piżamce i odpoczywam, za chwilkę włącze TV bo horrory się zaczną:) "Na wspólnej" i "M jak Miłość" a jeszcze potem "Lekarze" ale o dziwo mężuś ogląda ze mną:) a potem to już nyny i jutro znowu do pracy i dzień jak co dzień:) wczoraj byliśmy u Bratanicy ma już prawie 3 miesiące i jest coraz bardziej kochana już się uśmiecha i odgłosy wydaje i tymi swoimi oczkami tak patrzy heh świetna jest:)....
Gosia - wiem co to znaczy wybór płytek do mieszkania, ja do tej pory sie gryze że jednak mogłam wziąć inne w innym kolorze itp, tak samo kolor ścian i paneli ehhh zawsze będą dylematy podczas urządzania i remontowania mieszkanka.
co do Wagi to mi na szczęście pomału spada:)... nawet w sobote znajoma mi mówi że strasznie zeszczuplałam no fakt jak mnie widziała rok temu przed naszym ślubem ważyłam 7 kg wiecej niż teraz więc jest różnica:) i bardzo miło mi się zrobiło, że ktoś to zauważa tzn że moje diety i starania nie poszły na marne, teraz nie mam żadnych diet ale staram się ograniczać w jedzeniu a co najwazniejsze jak odstawiłam leki to odrzuciło mnie od słodkiego tzn jem ale raz na tydzień a nie tak jak kiedyś:) praktycznie codziennie coś a przez lato to kilka lodów dziennie schodziło:) oki zmykam miłego wieczorku. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki
Aniołek współczuję @ my kobiety to mamy przerąbane w te dni ,
a ja do Was z pytankiem , otóż moja siostra bierze tabsy anty no i w środę odstawiła na @ i ta @ nie przyszła do tej pory co to może oznaczać jeśli ona regularnie bierze pigułki ????
Gosiu - my czekamy aż odstawię leki , a zacznę odstawiać w marcu i potem odczekam troszkę i do dzieła :-) już niedługo na szczęście bo już szaleje marzę sobie jak to będzie :)

Mary - witaj kochana
życzę Wam miłego dzionka :)

All-me Ty bedziesz w tej drugiej szczesliwej polowie :-)
Kobietka ja sie na tabsach niestety nie znam :no:
Aniolek wyobraz sobie ze moj M tez oglada ze mna Lekarzy :szok: szok :tak:
Co do wyborow podczas urzadzania mieszkania to tak, dylematow jest cale mnostwo. Ale dziewczyny obysmy zawsze mialy tylko takie problemy ;-)

Ja tez mysle o tym przyszlym roku, niby wzialam sie za siebie, bardziej dbam o to co jem, no i witaminy. Ale przede mna jeszcze cale pol roku wiec jakos intensywnie o tym nie mysle. A nawet staram sie nie myslec bo odrazu sie boje :-D

Milego dnia!

I my również oglądamy - i lekarzy, i prawo agaty :) Chociaż faceci się kumplom nie przyznają, to lubią z nami czasem takie babskie seriale poogladać :tak:

reklama
Do góry