Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zapewne tak się to skończy, ale nie rozpaczam z tego powodu. byłam już za granicą i widziałam jak i poczułam na własnej skórze z czym to się je. czasami nie jest lekko, ale i tak inaczej niż w tym durnym kraju.
My jak maz nie znajdzie pracy do wiosny nie wiem czy tez sie nad powrotem ńie bedziemy zastanawiac... Najpierw maz potem ja z dzieckiem. Bo to co tutaj sie dzieje tomasakra... Tam (ja w uk byla,) za jedna wyplate sie przezylo bez duzych wuzeczen a tu sobie wez przezyj za 1200 zl
Nie da sie tego porownac
. Ja teraz po czesci zaluje ze nie zostalismy. Plus jest taki ze Jasko ma dziadkow, i chyba innych nie widze

przepraszam Cie kochana. Ty wiesz mam nadzieje ze ja Ci mocno kibicuje i wiem ze juz niedlugo dolaczysz do ciezarowek! bede Cie podgladac na owu napewno. trzymaj sie i wychodz szybko z dolka i testuj niedlugo! mikaa tez na chwile forum odpuscila i jej sie udalo wiec mysle ze ten lub nastepny cykl bedzie zakonczony na zielono ;-)