reklama

Staraczki 2013

Dziewczynki, jak tam? Jak teściki? &&&&&& za każdą :* U mnie w planach lekkie zakupy, a tak siedzimy w domku. Moje córeczki na razie nie gorączkują, ale co jakiś czas Roksanka ma znowu rozwolnienie. Dzisiaj też mało będę z Wami na forum, bo chce spędzić ten czas z rodzinką, a poza tym trzeba się uczyć, bo we wtorek znowu egzamin. Jak ja tego nie chce :no:

Starających się:28
IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mychunia,mikaaa,susel,maja 35
Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 21.10 2
6
joaro - @ 28.10
doska1 - @ 6.11

ookatkaoo1993 - @ 10.11

kasiula222 - @ 13.11
watpliwosci3 - @ 14.11 5
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Listopad

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
agamemnon - @ 22.11

Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
kontra - @ 16.12
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka,missiiss1301 hania$,

reklama
IWO też mam taką nadzieję, tylko, że Nadia przez 1 rok życia to był aniołek z tym, że nie przesypiała nocy, ale była grzeczniutka. Tak mam sporo czasu, żeby nad nią pracować, w środę mamy kolejną wizytę w poradni psychologicznej i dowiemy się jak pracować nad jej zachowaniem.

MALUSIU wiem co to znaczy, ból i swędzenie, moja też to przechodziła jak była już niemowlaczkiem, w sumie to jak u niej rozpoznali skazę białkową i objawy AZS to miała ok 3 tygodni.

SUSEL super, że betka jest :) :*

MALUS jak Roksanka ma ciągle biegunkę to daj jej nifuroksazyd w tabletkach, 1 tabletkę 2 razy dziennie i powinno przejść.

Dawno mnie nie było, ale już nadrabiam, wczoraj trochę czasu z rodziną spędzałam, dzisiaj udało mi się usiąść do komputera w końcu.

WANDA dziękuję już znacznie lepiej, rzecz mogę, że mi przeszło i dzisiaj czuję się bardzo dobrze :)

Kalisia dawno Cię nie widziałam. No to teraz musi być fasolka :)

Dzisiaj tak jakoś cicho? Ja miałam szalony dzień, musiałam powiedzieć mojemu tacie o ciąży, bo mówił, że ktoś znajomy jego może mi załatwić pracę lepszą, no ale teraz to już nie będę ryzykować ze zmianą pracy, bo co sobie pomyślą - ledwo przyszła i już na ciążowe poszła ;/ O dziwo całkiem dobrze zareagował, powiedział, że to dobrze i że w takim razie Nadię będzie musiał częściej zabierać do siebie :) I że w sumie to chciałby drugą wnuczkę mieć, bo dziewczynki są fajniejsze :D ahhh on mnie ciągle zaskakuje.

Kinia, biegunka Roksanki na razie przeszła :) Jak dobrze pójdzie, to we wtorek na 10-tą egzamin, na 11:50 szczepienie i między 14-15-tą M jedzie ściągnąć szwy. A tak to u nas dobrze. Dzisiaj byliśmy na zakupach i kupiłam sobie farbę. Mam nadzieje, że nie przesadzę z kolorkiem :P (kolor czerwony podpadający trochę w rudy :P).

wandzia, trzeba być upartym. Bez tego nic nie wyjdzie :)

Dzisiejszy wieczór zaplanowaliśmy sobie przy filmie (nie wiem jeszcze jakim) i przy piwku :) M nie bierze już antybiotyku, a w końcu razem możemy sobie wypić :) A jak u Was?

Iwo bardzo się cieszę :)

Malusiu oby Roksance przeszła biegunka całkowicie. Co do farby to ja też lubię takie kolorki, które widać, a nie są mdłe, bynajmniej ja w takich źle wyglądam :D My dzisiaj też filmik będziemy oglądać, a właściwie to serial, bo my maniaki Supernatural i wyszły nowe odc, których nie widzieliśmy :) Co do filmów to fajny, który ostatnio wyszedł to Dary Aniołów: Miasto Kości, o ile lubicie takie trochę fantasy :) Mam nadzieję, że tym razem egzamin będzie na 100% bo musi być, będę kciuki trzymać.

Ja jutro będę kombinować, żeby dostać się do innej ginki, takiej, do której przed ciążą wcześniej też chodziłam, w sumie to szwagierka chce mnie tam wcisnąć, bo ona stała pacjentka tam, no i ciąże miała tam prowadzoną, a było ciężko, bo po poronieniu. Pani dr jest świetna, kobieta na medal i o dziwo pamięta wszystkie swoje pacjentki, zawsze trochę pogada i do rzeczy kobieta. Też jak trzeba kieruje do szpitala na badania co by nie płacić za dużo :D

Mąż usypia młodą, ja już czekam aż wróci i bierzemy się za oglądanie serialu naszego :)

reklama
Kinia, lubię takie filmy :) Ja z moim lubimy oglądać serial Kości. Z tego co pamiętam, to dzisiaj ma być o 23:00, a teraz oglądamy na DVD "Szybcy i Wściekli". Oglądałam ten film ze 100 razy, a i tak mi się podoba :P Kochana, idź idź do innego lekarza. Nudnej ciąży życzę :*

Ale cicho się zrobiło :P Dziewczynki, a gdzie macie tą nową grupę? Mogę zajrzeć do Was? Przyjmiecie mnie do siebie? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry